Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 January 2023 07:45

Η ACS διακρίνεται στα e-volution Awards 2023

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε η ACS στα φετινά e-volution Awards, τα οποία αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν πρωτοποριακές ιδέες, επιτεύγματα και πρωτοβουλίες σε μια πληθώρα κλάδων του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πιο συγκεκριμένα τα βραβεία που έλαβε η εταιρεία είναι τα εξής:

• Βραβείο Silver στην κατηγορία Continuous Growth, για το ανανεωμένο ACS Mobile App. Με νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης, όπως η «e-Κλήση Courier», η ψηφιακή βοηθός, ACiStant, η ψηφιακή κάρτα ACS Member, η αλλαγή του σημείου και της ημέρας παραλαβής, η δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της αποστολής, καθώς και η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη λειτουργία του δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, οι πελάτες της ACS έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο των αποστολών τους.

• Βραβείο Silver στην κατηγορία Digital Transformation, για τις ενέργειες ACS Digital Transformation Solutions, όπως η ψηφιακή βοηθός ACiStant και η αναβάθμιση του website της.

• Βραβείο Bronze στην κατηγορία Υπηρεσίες Logistics & Last Mile, για τα ACS SmartPoint Lockers, το δίκτυο «έξυπνων» θυρίδων που εξυπηρετεί τους πελάτες της ACS 24/7 σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με δυνατότητα πληρωμής της αντικαταβολής τους στο τερματικό POS του Locker (με κάρτες Visa και Mastercard).

Τεύχος 201

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ