Skip to main content
4 March 2024 07:44

Η ABAS επίσημος αντιπρόσωπος της Caretronic

Η ABAS Integrated Systems, συνεργαζόμενη με κορυφαίους οίκους στην αγορά οπτικοακουστικών συστημάτων και έξυπνων αυτοματισμών, ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με αντιπροσώπευση και προμήθεια στην Ελλάδα των προηγμένων λύσεων για την αγορά υγειονομικής περίθαλψης της εταιρείας CARETRONIC.

Η CARETRONIC είναι μια Σλοβενική εταιρεία με έτος ίδρυσης το 1962, η οποία κατασκευάζει το NurseCare, το πλέον εξελιγμένο διαδραστικό σύστημα κλήσης νοσοκόμας δικτυακής τεχνολογίας IP που διευκολύνει την επικοινωνία των ασθενών με το προσωπικό υγείας. Το NurseCare είναι πλήρως πιστοποιημένο με το πρότυπο DIN VDE, ενσύρματης ή ασύρματης τεχνολογίας και είναι σχεδιασμένο για χρήση σε νοσοκομεία, κλινικές, οίκους φροντίδας, γηροκομεία και άλλες ιδρύματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η CARETRONIC καθίσταται από μια ομάδα επαγγελματιών με στόχο την ανάπτυξη και την εξέλιξη της υγειονομικής περίθαλψης. Η καινοτομία και η αναζήτηση νέων τρόπων βελτίωσης και φροντίδας των ασθενών, αποτελεί κίνητρο της επιτυχίας όχι μόνο στη Σλοβενία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία, αποσκοπεί στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων κλήσης νοσοκόμας (Nurse Call System) στην Ελληνική αγορά, καθώς η τεχνολογία αποτελεί σημαντικό εργαλείο εξέλιξης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Στόχος της ABAS Integrated Systems είναι η κάλυψη της όλο και αυξανόμενης ανάγκης σε τεχνολογικά συστήματα στον τομέα ιατρικής φροντίδας ασθενών.

Τεύχος 461

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ