Skip to main content
10 April 2024 06:42

Η Τράπεζα Ηπείρου συμμετείχε στο συνέδριο TechFuse

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στήριξε ενεργά το TechFuse, το πρώτο συνέδριο τεχνολογίας, καινοτομίας και πολιτισμού στην Ελλάδα, που υλοποιήθηκε στις 5 και 6 Απριλίου στα Ιωάννινα, στον πολιτιστικό χώρο «Δημήτρης Χατζής», με πολυθεματική ατζέντα, με Έλληνες και διεθνείς ομιλητές από τους χώρους της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού από την ερευνητική κοινότητα και την κοινωνία.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να αναδείξει τα Ιωάννινα ως έναν αναπτυσσόμενο περιφερειακό κόμβο καινοτομίας και ψηφιακής οικονομίας, να ενισχύσει την ευρύτερη ανάπτυξη του τοπικού και περιφερειακού οικοσυστήματος και να αναδείξει τις προσπάθειες βιώσιμης ανάπτυξης της Ηπείρου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπροσωπώντας την Τράπεζα Ηπείρου ως ομιλητές ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου, κος Ιωάννης Βουγιούκας, και ο Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου, κος Βασίλης Τσουκανέλης. Ο Ιωάννης Βουγιούκας σχολίασε: «Εμείς στην Τράπεζα Ηπείρου πιστεύουμε σε ένα διαφορετικό μοντέλο εξυπηρέτησης. Στόχος μας είναι η δεδομένη επιτάχυνση του ψηφιακού μας μετασχηματισμού, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το δικό μας μοντέλο ανάπτυξης βασίζεται στο δίπολο άνθρωπος / τεχνολογία». Εστιάζοντας στην εικόνα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος σήμερα, τόνισε: «Έχει καταστεί πια σαφής η ανάγκη ύπαρξης και ανάπτυξης και άλλων τραπεζών, εκτός των συστημικών. Η συνθήκη αυτή θα αυξήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ των τραπεζικών ιδρυμάτων υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και θα δώσει μια σημαντική ώθηση στην περιφερειακή οικονομία».

ΤΕΥΧΟΣ 486

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ