Skip to main content
9 September 2022 06:51

Συμμετοχή της Cardlink σε ΔΕΘ και Beyond 

Η Cardlink θα συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην Έκθεση Beyond, στις 10-18 Σεπτεμβρίου και στις 29 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Στο Pavilion 15 – Περίπτερο 12, η εταιρεία θα παρουσιάσει στους επισκέπτες τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της, οι οποίες προετοιμάζουν τις επιχειρήσεις για το μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Η Cardlink έχει αναπτύξει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν τις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα, συνεισφέροντας σημαντικά στην ψηφιοποίησή τους. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει λανσάρει τα νέας τεχνολογίας Αndroid POS, προσφέροντας ακόμα πιο γρήγορες συναλλαγές, αναβαθμισμένη εικόνα, αλλά και τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μέσω του Cardlink store να αξιοποιούν διαφορετικές εφαρμογές για τις ανάγκες τους, όπως οι εφαρμογές Cardlink POSsible, Cardlink maitre και Cardlink smart, αλλά και εφαρμογές τρίτων: tax free, loyalty κ.ά.

Οι λύσεις που θα παρουσιαστούν στις δύο εκθέσεις είναι διαθέσιμες και μέσω των Προγραμμάτων Ι Ψηφιακά Εργαλεία MME και ΙΙΙ Ψηφιακές Συναλλαγές του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, στο οποίο συμμετέχει και η Cardlink.

Τεύχος 126

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ