Skip to main content
27 March 2023 07:44

Η συμμετοχή της Ιnfinitum στο VMware Forum 2023 

Η Infinitum, συμμετείχε στο VMware Forum 2023, που έλαβε χώρα στις 22 Mαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ως Πλατινένιος Χορηγός. Μέσα από τις εκδηλώσεις του Forum η εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλήρες πακέτο υπηρεσιών VMware που προσφέρει, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε εξειδίκευσής της στη λύση VMware NSX, η οποία επιτρέπει την δημιουργία ενός ασφαλούς cloud smart δικτύου με συγκεκριμένες πολιτικές, λειτουργίες και αυτοματισμούς, σε multi cloud περιβάλλοντα.  

Πιο συγκεκριμένα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της λύσης αναφέρθηκε, μέσα από την παρουσίασή του «Τhe anatomy of an NSX case study», ο κος Γιώργος Θεοτόκης, Τεχνικός Διευθυντής της Infinitum. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε εκτενώς στον ανοικτό πόλεμο που υπάρχει στο ψηφιακό γίγνεσθαι αυτή τη στιγμή από πολύ εκλεπτυσμένους εισβολείς με εξαιρετική τεχνογνωσία, γεγονός που απαιτεί προετοιμασία από τις εταιρείες και χρήση της βέλτιστης διαθέσιμης τεχνολογίας του σήμερα, σε πολλά επίπεδα.  

Ο κος Θεοτόκης, δήλωσε:  «Σε μια εποχή όπου η έννοια της «περιμέτρου ασφαλείας» έχει ακυρωθεί και οι κίνδυνοι που προέρχονται από κακόβουλους παράγοντες έχουν πολλαπλασιαστεί, το VMWare ΝSX έρχεται σαν ένα πολύτιμο εργαλείο που μας επιτρέπει να χτίσουμε άμυνες, να παρακολουθήσουμε τις επιθέσεις και να προστατευτούμε αντίστοιχα, με δυνατότητες και μηχανισμούς που δεν είναι διαθέσιμοι σε άλλες πλατφόρμες. Μπορούμε λοιπόν, με χρήση του VMware NSX, να δημιουργήσουμε πολιτικές που δεν θα περιορίζονται από ορατότητα σε συστήματα ή υποδομές και που δεν θα περιορίζονται από παράγοντες ισχύος των διαθέσιμων μηχανισμών ασφαλείας, καθώς το NSX είναι scale-out πλατφόρμα και το δυναμικό του μπορεί να πολλαπλασιαστεί απλά προσθέτοντας υπολογιστικούς πόρους στην υποδομή. To VMware NSX αποτελεί το σημείο αναφοράς για αυτοματοποιημένο, κλιμακούμενο Software-Defined Networking & Security».  

Τεύχος 255

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ