Skip to main content
2 September 2022 06:55

Η πρώτη εύκαμπτη OLED TV παγκοσμίως από την LG

Η LG OLED Flex (μοντέλο LX3) διαθέτει την πρώτη εύκαμπτη οθόνη OLED 42 ιντσών στον κόσμο. Mπορεί να μετατραπεί από εντελώς επίπεδη σε εντυπωσιακά καμπυλωτή (900R), επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τον ιδανικό τους σχηματισμό καμπύλης από είκοσι επίπεδα καμπυλότητας, για μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.

Διαθέτει αυτοφωτιζόμενη τεχνολογία OLED της LG χωρίς οπίσθιο φωτισμό. Είτε επίπεδη είτε καμπύλη, η LX3 που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία LG OLED evo προσφέρει την ίδια εξαιρετική ποιότητα και απόδοση εικόνας, που έχουν κάνει την LG OLED την επιλογή των πιο απαιτητικών καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Παρέχοντας άπειρη αντίθεση, βαθύ μαύρο, χρώματα υψηλής ακρίβειας (100% πιστοποίηση χρωματικής πιστότητας), αστραπιαίο χρόνο απόκρισης 0,1 χιλιοστών του δευτερολέπτου και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, η LG OLED Flex θα κάνει τους χρήστες να αισθάνονται ότι είναι μέρος της δράσης που εξελίσσεται στην οθόνη.

Η LX3 διαθέτει δύο μπροστινά ηχεία 40W και ενσωματωμένη υποστήριξη για Dolby Atmos, προσθέτοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια, βάθος και ζωντάνια στον ήχο σε συμβατούς τίτλους.

Η LG Flex θα παρουσιαστεί στην IFA 2022 στο περίπτερο της LG στο Hall 18 του Messe Berlin.

Τεύχος 121

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ