Skip to main content
28 March 2022 09:57

Η πρόληψη είναι η καλύτερη μορφή άμυνας

Το BlackFog Enterprise είναι η κονσόλα που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ομάδες συσκευών και παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα όλων των απειλών και των συμβάντων που συμβαίνουν στο endpoint.

Ως ηγέτης στο Anti Data Exfiltration (ADX), το BlackFod προχωρά πέρα από τη διαχείριση απειλών. Αντί να εστιάζει στην περιμετρική άμυνα, η προληπτική του προσέγγιση επικεντρώνεται στην παρεμπόδιση της εξαγωγής δεδομένων από τις συσκευές σας. Το λογισμικό απορρήτου δεδομένων αποτρέπει απειλές από το να διαταράξουν τον οργανισμό σας και μειώνει δραματικά τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων.

Πολλαπλά επίπεδα άμυνας έναντι ransomware, spyware, malware, phishing και μη εξουσιοδοτημένη συλλογή δεδομένων και η δημιουργία προφίλ συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού σας και στην ασφάλεια δεδομένων ενισχύοντας παράλληλα τη συμμόρφωσή σας με τους κανονισμούς.

Καθώς οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και το ransomware εξελίσσονται, το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς. Οι τεχνικές περιμετρικής άμυνας και το λογισμικό προστασίας από ιούς είναι ανίσχυρο ενάντια σε πολυμορφικές επιθέσεις. 

Το BlackFog προσεγγίζει το πρόβλημα διαφορετικά στοχεύοντας φορείς απειλής εκεί που πονάει περισσότερο, όταν γίνεται προσπάθεια αντιγραφής, ενεργοποίησης, επικοινωνίας ή διήθησης δεδομένων. 

Με τον μέσο οργανισμό να χρειάζεται 192 ημέρες για να εντοπίσει μια επίθεση, το BlackFog σας εμποδίζει να γίνετε το επόμενο στατιστικό.

Πολύπλοκα ρυθμιστικά περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο έχουν οδηγήσει σε νέα νομοθεσία, κυβερνητικά όργανα επιτήρησης και τμήματα συμμόρφωσης. Τα τεράστια πρόστιμα που επιβάλλονται τώρα έχουν ειδοποιήσει όλους τους οργανισμούς πως πρέπει να προετοιμαστούν.

To Anti Data Exfiltration χαρακτηριστικό του BlackFog μειώνει τους κινδύνους που σχετίζονται με την απώλεια δεδομένων καθώς και τις παραβιάσεις δεδομένων από εξωτερικές επιθέσεις και εσωτερικές απειλές που σχετίζονται με τη βιομηχανική κατασκοπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ το webinar που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα μας με εισηγητή τον Dimitrios Sigalas, ενώ όλα τα webinars είναι διαθέσιμα στο site μας, θα χαρούμε να σας δούμε στο επόμενο!

Τεύχος 36

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ