Skip to main content
20 March 2023 07:56

Η παρουσίαση των προϊόντων της LG στην ISE 2023  

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics έδωσε το παρών στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2023 , που διεξήχθη στη Βαρκελώνη. Με την ψηφιακή τέχνη να μετατρέπει πολλούς δημόσιους χώρους σε σημεία ενδιαφέροντος, η LG παρουσίασε στην καταλανική πρωτεύουσα τις λύσεις της για τις ανάγκες προβολής ψηφιακών έργων τέχνης κάθε κλίμακας. 

Στο επίκεντρο βρέθηκε η οθόνη LG MAGNIT, η οποία προσφέρει έναν τεράστιο ψηφιακό καμβά διαγωνίου 272 ιντσών! Το νέο μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις χάρη στην ποιότητα εικόνας και το μέγεθός του. Το πάνελ αξιοποιεί την τεχνολογία Micro LED, παρέχοντας εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων και υπερυψηλή ανάλυση 8K (7.680 × 4.320). Η LG MAGNIT είναι ιδανική για την προβολή πολυμέσων και έργων τέχνης σε δημόσιους χώρους, για χρήση σε αίθουσες συνεδριάσεων, καθώς και σε λόμπι επιχειρήσεων και ξενοδοχείων. 

Παρουσιάστηκαν, επίσης, οι διάφανες λύσεις της LG, όπως η οθόνη LG Transparent OLED που έχει τη μοναδική ικανότητα να ενώνει την πραγματικότητα πίσω από την οθόνη με το προβαλλόμενο περιεχόμενο και το LG Transparent LED Film, με τεράστια φωτεινότητα 4.000 nits, το οποίο μετατρέπει ένα απλό γυαλί σε έργο τέχνης και τραβά την προσοχή κάθε θεατή ακόμα κι αν εγκατασταθεί σε εξωτερικούς χώρους. 

Τέλος, για την τρισδιάστατη προβολή ψηφιακής τέχνης παρουσιάστηκε η εντυπωσιακή ξεχωριστή λύση CUBE LED. Πρόκειται για μία εγκατάσταση που αποτελείται από τέσσερις LED οθόνες, οι οποίες δημιουργούν έναν κύβο που αιωρείται. 

Στο βίντεο του άρθρου μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις LG Media Art που παρουσιάστηκαν στην ISE 2023. 

LG – ISE 2023 – 2 Media Art – YouTube

Τεύχος 250

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ