Skip to main content
27 June 2022 06:53

Η ομάδα της PartnerNET μεγαλώνει, γίνε μέλος κι εσύ!

Η PartnerNET είναι ένας εξειδικευμένος διανομέας προϊόντων τηλεπικοινωνιών IP, συστημάτων Video Conferencing, ασύρματων και ενσύρματων δικτύων, καθώς και προϊόντων ασφάλειας δικτύων και λογισμικού Cloud Back Up με βάση την Αθήνα. Η PartnerNET εκπροσωπεί ορισμένους από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων ICT παγκοσμίως, προσφέροντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά, αλλά δε στοιχειοθετούν από μόνα τους, τους λόγους για τους οποίους θα επέλεγε κανείς την PartnerNET για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Οι λόγοι για να επιλέξει κάποιος την PartnerNET είναι γιατί είναι μία συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία, με γερές βάσεις στην Ελλάδα και το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στην ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά. Ακόμη, η PartnerNET είναι στελεχωμένη από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και διάθεση να θέσουν στην πράξη τις γνώσεις που διαθέτουν. Η μίξη αυτή είναι που έχει οδηγήσει την ομάδα της PartnerNET στη συνεχή πρόοδο σε όλους τους τομείς. Τέλος, δε θα μπορούσε να μείνει έξω από την εξίσωση η κοινωνική πλευρά της εταιρείας, με δράσεις για το περιβάλλον, κοινωνικές εκδηλώσεις για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες, που ενισχύουν το ζεστό κλίμα της εταιρείας και πολλά προνόμια.

Η PartnerNET μεγαλώνει και αναζητά τους κατάλληλους ανθρώπους για τη στελέχωση της ομάδας της, ανοίγοντας τις παρακάτω θέσεις: 

Επισκεφθείτε το site της PartnerNET ακολουθώντας τους παραπάνω συνδέσμους, κάντε την αίτηση σας και γίνετε μέλος της πιο δυναμικής ομάδας!

Τεύχος 96

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ