Skip to main content
21 February 2024 15:53

Η γνωριμία με τους εκθέτες της Athens Electronix 2024 συνεχίζεται!

Σε μιάμιση εβδομάδα ξεκινάει η απόλυτη διοργάνωση της αγοράς για το 2024, η Athens Electronix 2024! Στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, σας περιμένουμε όλους στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, από τις 09:30 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα, για να συναντήσετε όλες τις μεγάλες εταιρείες για όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας! Προκειμένου να οργανώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επίσκεψή σας στην Athens Electronix 2024, έχουμε φροντίσει να σας ενημερώσουμε διεξοδικά για τις μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων που θα λάβουν μέρος στηνέκθεσή μας! Η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024 συνεχίζεται λοιπόν και σήμερα!

Όλοι οι επαγγελματίες τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με τα στελέχη των μεγαλύτερων συμμετεχουσών εταιρειών, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις!

SATSTORE

Η εταιρεία Satstore ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2007 από μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στα ηλεκτρονικά συστήματα. Στόχος της είναι να δημιουργήσει νέα, μοναδικά και καινοτόμα Hi-end προϊόντα για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του HDTV. Η εταιρεία έχει ομάδες έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κορέα. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται τόσο στην Κίνα, όσο και στην Κορέα.

SHOP4SECURITY

Η εταιρεία Shop4Security είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της εταιρείας Teletek Electronics για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου λειτουργούν άρτια οργανωμένα Τμήματα Πωλήσεων, Τεχνικής & Γραμματειακής Υποστήριξης, όπως και Αίθουσα Σεμιναρίων.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η εταιρεία Teletek Electronics με 2 εργοστάσια κατασκευής στην Ευρώπη, αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της στην παγκόσμια αγορά, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης, εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ευρώπη, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατά ΕΝ, διαθέτουν την σήμανση CE και πιστοποιήσεις από παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης.

SIGMA SECURITY

Η Sigma Security δηµιουργήθηκε το 1977 και σήµερα είναι µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των συστηµάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιηµένη µε ISO 9001, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασµό και την παραγωγή συστηµάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της και το έµψυχο δυναµικό που διαθέτει.

Έχει κερδίσει τη φήµη της, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωµένες λύσεις και υποστήριξη, τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εγκατάσταση ή τον προγραµµατισµό του συστήµατος.

Στη σειρά των προϊόντων που παράγει συμπεριλαμβάνονται: Κεντρικοί Πίνακες Συναγερµού, Ασύρµατα Συστήµατα, Συστήµατα Πυρασφαλείας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες (Απλές και Αυτοτροφοδοτούµενες), Τηλεφωνικοί Επιλογείς, GSM/GPRS Interfaces, Ανιχνευτές Θραύσεως Υαλοπινάκων, Ανιχνευτές Κίνησης (PIR και Μικροκυµατικοί) κ.λπ.

Παράλληλα, συνεργάζεται µε τις πλέον καταξιωµένες εταιρείες της παγκόσµιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέµει, µέσω του εκτεταµένου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει σε όλη την επικράτεια, Κλειστά Κυκλώµατα Τηλεόρασης, Συστήµατα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR), παρελκόµενα Συστηµάτων Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης, GSM/GPRS Interfaces, Συστήµατα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Συστήµατα Περιµετρικής Προστασίας κ.λπ.

Στόχος της Sigma Security είναι να προσφέρει, µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τοµέα της ασφάλειας, δίνοντας πάντα έµφαση στις ανάγκες των πελατών της. Για τον σκοπό αυτό, έχει δώσει βάση στην οργάνωση, στο άρτια εκπαιδευµένο και εξειδικευµένο προσωπικό και στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισµό. Μερικές από τις κυριότερες συνεργασίες τις Sigma Security με οίκους του εξωτερικού είναι οι INIM Electronics, TVT, ANVIZ κ.λπ.

SOLO SECURITY

Η SOLO Security Systems ιδρύθηκε από τον σημερινό Managing Director Βασίλη Καραγιαννάκη την 1η Μαρτίου 2004 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και λαμβάνοντας υπόψιν τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, οι όποιες καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη ασφαλείας. Σήμερα, η εταιρεία στεγάζεται στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Το ισχυρό σημείο και το κλειδί της επιτυχίας της εταιρείας ήταν ανέκαθεν η άρτια οργάνωση όλων των βαθμίδων παροχής υπηρεσιών.

Στόχος της:

• Η ικανοποίηση του πελάτη και η ολοκληρωμένη κάλυψή του σε όλους τους βασικούς τομείς.

• Η διαρκής ενημέρωση, εκπαίδευση για νέα προϊόντα και τεχνολογίες.

• Η τεχνική υποστήριξη.

• After Sales Service.

• Προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας στην καλύτερη τιμή.

• Προϊόντα και υπηρεσίες φιλικές στον τελικό καταναλωτή – χρήστη.

STAM ELECTRONICS

Η Ε.Δ. ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο STAM ELECTRONICS δραστηριοποιείται από το 1990 στη χονδρική πώληση στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, καλωδίων, επίγειας & δορυφορικής λήψης και παρελκόμενων.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων με τα εμπορικά σήματα ANGA (ηλεκτρονικό υλικό) και POWERMOND (μπαταρίες), CAVEL (κατασκευή καλωδίων), POLYTRON (προϊόντα επεξεργασίας τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος) και επίσημος διανομέας αρκετών άλλων, όπως UNIVIEW (CCTV συστήματα), GIBERTINI (δορυφορικές κεραίες), SINUTA (δορυφορικά πιάτα & τηλεπικοινωνιακά δίκτυα), BRATECK (βάσεις TV, monitor, ηχεία), GLOBAL INVACOM (LNB, οπτικές ίνες) κ.ά.

Το δίκτυο πωλήσεων και διανομής της εταιρείας μας περιλαμβάνει πληθώρα καταστημάτων λιανικής και εγκαταστατών στον χώρο των ηλεκτρονικών, καλύπτοντας το σύνολο της ελληνικής περιφέρειας στην αγορά χονδρικής. Το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας μας παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη, με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και επίλυση προβλημάτων υλικού και λογισμικού.

TECNOHELLAS

Η Tecnohellas είναι μέλος του ομίλου Keeper, ενός ομίλου με μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή συνεχή παρουσία στον τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφαλείας. Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο Σταθμό Λήψεως και Διαχείρισης Συμβάντων, ο οποίος λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως. Η Tecnohellas είναι ο μοναδικός 24ωρος σταθμός, ο οποίος υλοποιήθηκε βάσει ειδικής μελέτης που εκπονήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καταθέτοντας τα ανώτερα διαπιστευτήριά του εξ αρχής. Από την πρώτη στιγμή, ο Σταθμός εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να είναι συμβατός με όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς και να παρέχει δυνατότητα λήψης εικόνας. Η σύνδεση με τον προστατευόμενο χώρο γίνεται μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, κινητής τηλεφωνίας (GSM GPRS) ή γραμμής Internet (ADSL) μέσω των μισθωμένων γραμμών οπτικής ίνας και ασύρματης μικροκυμματικής ζεύξης που διαθέτει η εταιρεία.

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ