Skip to main content
30 March 2023 06:48

Ημερίδα του ΣΕΒ για την ψηφιακή καινοτομία

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία διοργανώνει το 4ο Συμπόσιο Δημιουργικής Ηγεσίας με τίτλο “Ο Μαραθώνιος της Ψηφιακής Καινοτομίας και οι Προκλήσεις της Ηγεσίας”. Το συμπόσιο θα διεξαχθεί στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023.

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει διακεκριμένους ομιλητές από την επιχειρηματική και την ακαδημαϊκή κοινότητα και είναι διαρθρωμένο σε τέσσερις συζητήσεις σχετικά με την ψηφιοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την ηγεσία και τα παράδοξα της ευέλικτης οργάνωσης, το μετασχηματισμό του λιανεμπορίου και την ψηφιακή καινοτομία στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Ο Νίκος Μυλωνόπουλος, Διευθυντής Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία & Καθηγητής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας, Alba Graduate Business School, The American College of Greece, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που οργανώνουμε την καθημερινότητα μας διαμορφώνοντας έναν νέο κόσμο. Μάλιστα είναι τέτοιος ο ρυθμός της αλλαγής, που οι ψηφιακές καινοτομίες περνάνε γρήγορα από το στάδιο που εμπνέουν δέος και αμφισβήτηση στο να θεωρούνται δεδομένες. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει αναχθεί, πλέον, σε άμεση προτεραιότητα κάθε σύγχρονης επιχείρησης, σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιείται. Για πολλές, ωστόσο, επιχειρήσεις ακόμα και σήμερα δεν είναι σαφές σε τι ακριβώς συνίσταται ο ψηφιακός τους μετασχηματισμός. Στόχος του 4ου Ετησίου Συμποσίου του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία είναι να φωτίσει κρίσιμες πτυχές αυτού ερωτήματος, προβάλλοντας παραδείγματα από την εμπειρία αρκετών εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους».

Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί στα ελληνικά και για τη δια ζώσης παρακολούθησή του είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής, ενώ δίνεται και η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω livestreaming.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

13:30 Ελαφρύ Γεύμα για Επαναφόρτιση και Δικτύωση

14:15 Εισαγωγή – Χαιρετισμοί

14:30 Συζήτηση A: Ψηφιοποίηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

15:20 Συζήτηση B: Παράδοξα και Ηγεσία στην Ευέλικτη Οργάνωση

16:10 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

16:30 Συζήτηση Γ: Μετασχηματισμός στο Λιανεμπόριο

17:20 Συζήτηση Δ: Ψηφιακή Καινοτομία στις Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες

18:10 Κρασί και τυρί στο ηλιοβασίλεμα

Τεύχος 258

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ