Skip to main content
6 July 2023 06:43

ΗΔΙΚΑ: Διαγωνισμός για υπηρεσίες eHealth

Η ΗΔΙΚΑ διενεργεί ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για σύναψη σύμβασης υπηρεσιών για την ανάπτυξη και την παραγωγική λειτουργία του εθνικού σημείου επαφής για την ηλεκτρονική υγεία (National Contact Point for eHealth – NCPeH).

Αντικείμενο του έργου που καλείται να εκτελέσει ο ανάδοχος φορέας αποτελεί η παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών διασυνοριακής περίθαλψης, η υποστήριξη της παραγωγικής λειτουργίας του συνόλου των διασυνοριακών υπηρεσιών (Ανταλλαγή Συνοπτικού Ιστορικού Υγείας ως χώρα Α/Β και Διασυνοριακή Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ως χώρα Α/Β), η αναβάθμισή τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε Wave, όπως αυτές ορίζονται από το eHDSI και η εκτέλεση των δοκιμών καλής λειτουργίας, όπως αυτές ορίζονται από το Testing Framework του eHDSI.

Πιο αναλυτικά, οι ειδικοί στόχοι του έργου, που καλείται να εκτελέσει ο ανάδοχος φορέας αναφορικά με τις δράσεις και τις επιμέρους εργασίες, περιλαμβάνουν:

• Έλεγχο, έγκριση και εγκατάσταση υπηρεσιών.

• Συντήρηση και αναβάθμιση της δοκιμαστικής και παραγωγικής λειτουργίας.

• Παροχή άδειας χρήσης λογισμικού Portal-B.openNCP κόμβου.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 199.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 12 μήνες από την υπογραφή της, ενώ καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η 12η Ιουλίου του 2023.

Τεύχος 321

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ