Skip to main content
10 May 2024 06:49

Ετοιμάζεται η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της Samsung

Με λιγότερες από 100 ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, η Samsung Electronics Co., Ltd. εγκαινίασε επίσημα την καμπάνια Open always wins, η οποία γιορτάζει τις κοινές αξίες του brand με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες για την ευρύνοια και ανακοίνωσε τα εγκαίνια της Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 βιτρίνας.

Όπως ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο, το μήνυμα Open always wins της Samsung εκφράζει την πεποίθηση του brand ότι το ανοιχτό μυαλό δίνει τη δυνατότητα για νέες προοπτικές και άπειρες δυνατότητες και αποτελεί την καρδιά του προγράμματός της για το Παρίσι 2024. Η νέα καμπάνια ζωντανεύει το Open always wins μέσα από τις ιστορίες του skateboarder της Team Samsung Galaxy Aurélien Giraud (Γαλλία), του para sprinter Johannes Floors (Γερμανία) και της breakdancer Sarah Bee (Γαλλία) και αποδεικνύει πως το να είσαι «ανοιχτός», σου επιτρέπει να κάνεις εξαιρετικά πράγματα.

Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε την ολοκαίνουργια βιτρίνα, Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125, η οποία θα μεταφέρει τους οπαδούς των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε ένα επικό ταξίδι στο Παρίσι 2024, μέσα από εμβληματικές εμπειρίες. Οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να ξαναζήσουν τα μεγαλύτερα στιγμιότυπα των προηγούμενων Αγώνων με το Galaxy, να εξερευνήσουν τις τελευταίες καινοτομίες της Samsung και να δημιουργήσουν αναμνήσεις ζωής με το Galaxy AI.

Για τη δημιουργία αυτής της βιτρίνας, η Samsung συνεργάστηκε με τον οραματιστή αρχιτέκτονα Jean Nouvel, βραβευμένο με το βραβείο Pritzker. Εμπνευσμένος από τα παριζιάνικα σαλόνια της εποχής του Διαφωτισμού, ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να γιορτάζει το άνοιγμα σε νέες προοπτικές και δυνατότητες μέσα από αντανακλάσεις και οπτικές ψευδαισθήσεις που προκαλούν ένα αίσθημα «ανοιχτότητας», αρμονίας και σύνδεσης.

ΤΕΥΧΟΣ 503

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ