Skip to main content
6 November 2023 07:45

Επιτυχής ολοκλήρωση του συνεδρίου της SAP

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο της SAP Hellas με κεντρικό θέμα Leading 2 Success, κατά το οποίο αναδείχθηκε ο τρόπος με τον οποίο η τεχνολογία βοηθά τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και ευέλικτες απέναντι στις υπάρχουσες και τις μελλοντικές προκλήσεις, ενώ παρουσιάστηκαν και οι μελλοντικές εξελίξεις στον χώρο του επιχειρησιακού λογισμικού με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης.

Την αυλαία του συνεδρίου άνοιξε ο κος Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Hellas, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει αποκτήσει η τεχνολογία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Η τεχνολογία έχει διαπεράσει όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλες τις ηλικίες και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και κατ’ επέκταση της δουλειάς μας. Εφόσον σκοπός της SAP είναι να κάνει τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες, το ερώτημα είναι πώς μπορεί να το επιτύχει αυτό;»

Την απάντηση έδωσε στην πρωινή κεντρική ομιλία ο κος Marc Nolla, VP SAP EMEA South Solution Advisory, ο οποίος αναφέρθηκε στις καινοτομίες που εισάγει η SAP στον χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης και στους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία ΑΙ, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών τους, τη μείωση των λαθών και τη λήψη ταχύτερων και ορθότερων επιχειρηματικών αποφάσεων σε καθημερινή βάση.

Κατά τη διάρκεια του συνέδριου, πραγματοποιήθηκαν 6 παράλληλες θεματικές ενότητες: SAP Business Technology Platform, Streamlining Supply Chains, People Transformation, RISE: Not just a cloud ERP, Sustainability & Analytics και Cloud Success Services-Your Success is our Priority, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 40 ομιλητές.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έλαβε χώρα και η αποφοίτηση 40 νέων πιστοποιημένων συμβούλων SAP, που συμμετείχαν στον τέταρτο κύκλο του προγράμματος SAP Athinà. Το SAP Athinà υλοποιείται με την υποστήριξη των συνεργατών της SAP, απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους και στοχεύει στην εκπαίδευση και στην άμεση απορρόφησή τους σε νέες θέσεις εργασίας εντός του οικοσυστήματος της SAP. Το SAP Athinà αποτελεί μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στη στρατηγική της SAP για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και τη δημιουργία βιώσιμων ευκαιριών απασχόλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Χορηγοί του Leading 2 Success ήταν οι Accenture, Deloitte, EY, Real Consulting και TΕΚΑ Systems.

Τεύχος 386

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ