Skip to main content
1 November 2023 07:45

Επιστρέφει τον Δεκέμβριο το GRBossible “Think Big”

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossibleThink Big επιστρέφει τον Δεκέμβριο! Το διήμερο φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο του Σεράφειου συγκροτήματος του Δήμου Αθηναίων, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 έως τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για ένα πολυθεματικό φεστιβάλ με παρουσία επιχειρηματιών, θεσμικών και κοινωνικών φορέων, νεοφυών επιχειρήσεων, πανεπιστημίων, θερμοκοιτίδων και ιδρυμάτων που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, με κοινό προσανατολισμό το σύνθημα «Think Big». Όλοι μαζί οι συμμετέχοντες θα ενεπνεύσουν, ώστε να αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τις επιχειρηματικές μας ευκαιρίες και τους στόχους μας.

Μέσα από τα 30 workshops επιχειρηματικότητας, τις ανοιχτές ομιλίες, το meeting corner υποστήριξης αλλά και τις start-ups που θα συμμετάσχουν στην παράλληλη έκθεση, η διοργάνωσε στοχεύει στην υποστήριξη του οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων, στην ανάδειξη της αναγκαιότητας ενός καινοτόμου επιχειρηματικού μετασχηματισμού, προσανατολισμένου στις σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες, στην πληροφόρηση, στην αλληλεπίδραση αλλά και στη δικτύωση όλων των ενδιαφερομένων.

Το 6ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “Think Big” περιλαμβάνει:

• Έκθεση νεοφυών επιχειρήσεων.

• Open Talks.

• 30 workshops επιχειρηματικότητας.

• Meeting Corner υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων.

• Απονομή βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible.

• Πολιτιστικά δρώμενα.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 6η φορά από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.

Τεύχος 383

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ