Skip to main content
29 August 2022 06:48

Επαγγελματικός Τίτλος στον τομέα της φορολογίας από την Epsilon Training

Η Epsilon Training ανακοινώνει το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο Diploma in Advanced Taxation στην Ελληνική γλώσσα, που απονέμεται από τον Διεθνή οργανισμό Association of International Accountants (A.I.A.). Το Πρόγραμμα οδηγεί σε διεθνή πιστοποίηση, με την απονομή επαγγελματικού τίτλου κατάρτισης σε ειδικά θέματα φορολογικής νομοθεσίας και φορολογικού σχεδιασμού.

Το Diploma in Advanced Taxation είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της Φορολογίας, παρέχοντας όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη εξάσκηση του επαγγέλματος του Φοροτεχνικού Συμβούλου και του στελέχους των Οικονομικών Υπηρεσιών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές, Ελεύθερους Επαγγελματίες Λογιστές, Φοροτεχνικούς, Στελέχη Οικονομικών Διευθύνσεων & Λογιστηρίων, Οικονομολόγους, Ορκωτούς Ελεγκτές και λοιπούς επαγγελματίες του κλάδου. Το Diploma προσφέρει τον Επαγγελματικό Τίτλο Πιστοποίησης παρέχοντας στον κάτοχό του εξειδίκευση υψηλού επιπέδου σε σύνθετα αντικείμενα του φορολογικού τομέα.

Η έναρξη του νέου τμήματος έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 και τα μαθήματα θα υλοποιηθούν από αναγνωρισμένους εισηγητές με μακροχρόνια επαγγελματική, αλλά και ακαδημαϊκή εμπειρία από την Ανεξάρτητη Φορολογική αρχή, αλλά και από Πιστοποιημένους Ορκωτούς Ελεγκτές και Λογιστές (FCCA, ΑΙΑ, ACA) με πολύχρονη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή της τρέχουσας νομοθεσίας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο συμμετέχων θα έχει αποκτήσει:

• Ολοκληρωμένη γνώση της φορολογικής νομοθεσίας.

• Γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές ελέγχου.

• Γνώσεις σχετικά με τη φορολογική αντιμετώπιση ομίλων εταιρειών.

• Ικανότητες για παροχή ολοκληρωμένων φορολογικών συμβουλών.

Τεύχος 117

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ