Skip to main content
7 February 2024 07:55

Ελληνικό «χρώμα» σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Huawei

Η τελετή λήξης «Seeds for the Future European Grand Finale» στο οποίο συμμετείχαν εκλεκτοί απόφοιτοι του εκπαιδευτικού προγράμματος «Seeds for the Future» προερχόμενοι από είκοσι-δύο ευρωπαϊκές χώρες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πεκίνο, στις 23 Ιανουαρίου 2024.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Huawei Ευρώπης παρουσιάστηκαν τα συλλογικά επιτεύγματα των ταλαντούχων μελλοντικών ηγετών του τομέα Tεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ), οι οποίοι είχαν νωρίτερα παρακολουθήσει το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις χώρες τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι συμμετέχοντες/χουσες παρευρέθηκαν σε ημερίδες που αφορούσαν θέματα τεχνολογικής φύσεως, καθώς και σε συζητήσεις που αφορούσαν καίρια ζητήματα, όπως η διαφορετικότητα, οι πράσινες δεξιότητες και η βιωσιμότητα.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν στην αποστολή η Χριστίνα Διαμαντή, Φοιτήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και ο Γιάννης Διλμπέρης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στο ελληνικό πρόγραμμα «Seeds for the Future». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στην Κίνα από δύο φοιτητές, καθώς διέπρεψε ανάμεσα σε 37 ευρωπαϊκές χώρες που υλοποιήσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το 2023 και κατατάχθηκε στις τρεις πρώτες πανευρωπαϊκώς.

Τεύχος 443

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ