Skip to main content
22 November 2023 07:49

Εκπαιδευτικό σεμινάριο της TÜV Austria Academy

Η TÜV Austria Academy διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Στέλεχος Διεκπεραίωσης Διαδικασιών για τη Συμμετοχή σε Δημόσιους Διαγωνισμούς, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 28 και 30 Νοεμβρίου 2023, από τις 9:00 έως 16:00. Η παρακολούθηση θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, δίνοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη οικονομικών υπηρεσιών και τεχνικών υπηρεσιών όλων των δημοσίων φορέων. Επίσης, αφορά στελέχη που ασχολούνται με τη σύνταξη τεχνικών μελετών έργων και στελεχών που παρακολουθούν και επιβλέπουν έργα.

Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει αρμόδια στελέχη αναθετουσών αρχών, μελετητών και επιβλεπόντων, καθώς επίσης και τα αρμόδια στελέχη των οικονομικών φορέων, αλλά και τους ιδιώτες μηχανικούς και οικονομολόγους αναφορικά με:

• Την κατανόηση εννοιών, αρχών, συμφώνων και πρακτικών σύνταξης τευχών τεχνικών μελετών έργων.

• Την κατανόηση εννοιών, αρχών, συμφώνων και πρακτικών σύνταξης τευχών δημοπράτησης έργων.

• Την κατανόηση εννοιών, αρχών, συμφώνων και πρακτικών τροποποιήσεων των μελετών και των συμβατικών τευχών.

• Τις διαδικασίες τροποποιήσεων μέσω ανακεφαλαιωτικών πινάκων εργασιών (Α.Π.Ε).

• Την κατανόηση εννοιών, επί έλασσον εργασιών, επί πλέον εργασιών, ποσοστό αναθεώρησης, ποσοστό εργολαβικού οφέλους και ποσοστό απρόβλεπτης δαπάνης.

• Το πότε απαιτείται η συνδρομή του τεχνικού συμβουλίου δημοσίων έργων.

• Την κατανόηση του τρόπου της παρακολούθησης και της επίβλεψης ενός δημοσίου έργου και ο σωστός έλεγχος των εντολών πληρωμών και των πρωτοκόλλων παραλαβής αφανών εργασιών.

• Την εύρυθμη συνεργασία μεταξύ επιβλεπόντων μηχανικών και αναδόχων έργων και τη σωστή εκτέλεσή τους.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 450 ευρώ. Προσφέρονται ειδικές τιμές για εγγραφές έως 24 Νοεμβρίου 2023, καθώς και σε φοιτητές / σπουδαστές και ανέργους, με χορήγηση έκπτωσης 15% που διαμορφώνει την τελική τιμή στα 382,50 ευρώ / άτομο.

Για να προχωρήσετε στη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να πατήσετε εδώ. Σημειώνεται πως οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης Στέλεχος Διεκπεραίωσης Διαδικασιών για τη Συμμετοχή σε Δημόσιους Διαγωνισμούς.

Τεύχος 398

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ