Skip to main content
24 May 2022 08:59

Εκπαίδευση UC Solution GCP Hands-On Training από την PartnerNET

Τον Απρίλιο ένας τρίμηνος κύκλος συνεχών εκπαιδεύσεων και πιστοποιήσεων GCS ολοκληρώθηκε για την ακαδημία της PartnerNET. Σε αυτό το διάστημα περισσότεροι από 200 επαγγελματίες εκπαιδεύτηκαν στις λύσεις Unified Communications (UC) της Grandstream και στη συνέχεια απέκτησαν την επαγγελματική πιστοποίηση επιπέδου Grandstream Certified Specialist (GCS).

Με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου για την PartnerNET Academy ανοίγει ένας νέος, με την πιστοποίηση επιπέδου Grandstream Certified Professional (GCP), στις λύσεις Unified Communicatons της Grandstream. Η πιστοποίηση αυτή αποκτάται μέσω της εκπαίδευσης UC Solution GCP Hands-On Training, από την PartnerNET Academy, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή 16 & 17 Ιουνίου 2022. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση αφορά ένα εντατικό διήμερο training session, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε πραγματική επαφή με τις συσκευές και τις λύσεις UC της Grandstream. Ακόμη, θα λάβουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση πάνω στις λύσεις αυτές από τον Grandstream Certified Trainer της PartnerNET, κο Angelo Gentili. Μετά την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες θα έχουν χρόνο να δώσουν την εξέταση που θα τους χαρίσει την πιστοποίηση GCP στις λύσεις UC, μια πιστοποίηση που κάνει πραγματική διαφορά στην αγορά, προσελκύοντας νέους πελάτες και επιβεβαιώνοντας στους υπάρχοντες πως βρίσκονται στα κατάλληλα χέρια.

Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια για την επερχόμενη εκπαίδευση UC Solution GCP Hands-On Training, που της δίνει προστιθέμενη αξία, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας, θα διεξαχθεί εκ του σύνεγγυς στο ειδικά διαμορφωμένο training room της PartnerNET Academy, το οποίο βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Σαρανταπόρου 9, στον Χολαργό. Το training room είναι ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος, κατάλληλος για επαγγελματικές εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου. Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μία διά ζώσης εκπαίδευση UC Solution GCP Hands-On Training και να αποκτήσετε την πιστοποίηση που θα σας ανεβάσει επίπεδο επαγγελματικά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Κλείστε τη θέση σας τώρα μέσα από το επίσημο site της PartnerNET.

Τεύχος 71

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ