Skip to main content
13 February 2024 07:59

Δώρα για την ημέρα των ερωτευμένων από την LG

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η LG «μοιράζει αγάπη» με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν αυτήν τη ρομαντική ημέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη. Από τεχνολογία αιχμής μέχρι προσεγμένες λύσεις για το σπίτι, η LG έχει κάτι ξεχωριστό για όλους.

Επιλέξτε δώρα έξυπνης διαβίωσης για το άλλο σας μισό και μεταμορφώστε την καθημερινότητά σας. Είτε πρόκειται για τη νέα τηλεόραση LG OLED για άνετες βραδιές ταινιών, είτε για το LG Styler για μια κομψή γκαρνταρόμπα, είτε για τη σειρά κλιματιστικών της LG για ατελείωτο σπιτικό «χουχούλιασμα», η LG φέρνει την καινοτομία και την ευκολία σε κάθε γωνιά της ζωής σας.

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται μέσα από την τηλεόραση LG OLED evo C3 που θα κρατήσει την καλύτερη συντροφιά σε εσάς και το ταίρι σας, με την προβολή της αγαπημένης σας ταινίας. Αυτή η τηλεόραση έχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και καθηλωτική εμπειρία θέασης, ενώ αναδεικνύει μοναδική φωτεινότητα, εκπληκτικά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση. Διαθέτει επεξεργαστή α9 ΑΙ 4K Gen6 και με τις εξαιρετικές βελτιώσεις σε επίπεδο εικόνας και ήχου, κάνοντάς σας πρωταγωνιστές. Οι αλγόριθμοι “deep learning” βελτιώνουν τα πρόσωπα και τα αντικείμενα για να φαίνονται πιο ευκρινή, εκφραστικά και πολυδιάστατα, ενώ το OLED Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει τις εικόνες και προσθέτει εκφραστική λεπτομέρεια σε περιοχές υψηλής διαβάθμισης.

Ο εντυπωσιακός ήχος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας της LG OLED evo C3. Με την υποστήριξη του Dolby Atmos, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε μέσα σε ένα πολυδιάστατο ηχητικό τοπίο με βάθος και ρεαλισμό σε κάθε σκηνή, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο που παρακολουθείτε.

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και χορέψτε με το ταίρι σας με τη βοήθεια του LG soundbar, SC9S, που ταιριάζει απόλυτα με τις τηλεοράσεις LG OLED σειρά C, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα. Το LG SC9S soundbar διαθέτει Dolby Atmos και τριπλά κανάλια “Up-Firing” και προσφέρει ένα ευρύτερο και πιο πλούσιο υπόβαθρο για μια πιο απολαυστική εμπειρία ήχου στο σπίτι. Επίσης, το soundbar παρουσιάζει τον ήχο τριπλού επιπέδου, δημιουργώντας έναν εικονικό θόλο για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας μια μηχανή 3D, το soundbar δημιουργεί ένα εικονικό ενδιάμεσο στρώμα, υλοποιώντας έναν εξελιγμένο ήχο surround που θα μπορούσατε να ακούσετε μόνο στον κινηματογράφο.

Διαθέτει, επίσης, LG Smart UpMixer το οποίο μετατρέπει τον δικάναλο ήχο σε πολυκάναλο ήχο surround, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου, με αναβαθμισμένο AI Room Calibration Pro για βέλτιστη ηχητική απόλαυση. Ενώ, σε ένα εκτεταμένο εύρος 400 Hz, μπορεί να αναλύσει τον χώρο με ακρίβεια και να διορθώσει την παραμόρφωση του ήχου. Διαθέτει, ακόμη, AI Sound Pro και αναλύει έξυπνα οποιοδήποτε περιεχόμενο για να παρέχει βέλτιστο ήχο. Μετατρέψτε κάθε ρομαντική βραδιά σε κινηματογραφική εμπειρία και αναβαθμίστε την οικιακή σας ψυχαγωγία, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε.

Μία ακόμη επιλογή μοναδικού προϊόντος είτε για δώρο είτε για προσωπική χρήση, για την περίσταση, αποτελεί το LG Styler: Το φρεσκάρισμα των ρούχων γίνεται απλά και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας αίσθηση ανανέωσης. Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam, μειώνουν τις οσμές και τις ζάρες στα υφάσματα. Επιπλέον, μέσω του TrueSteam, τα αλλεργιογόνα μειώνονται έως και 99,9%. Για το αγαπημένο σας παντελόνι, το Styler διαθέτει επίσης πρέσα παντελονιού στην πόρτα της συσκευής, η οποία προσφέρει τσάκιση για τα υφασμάτινα παντελόνια και λιγότερες ζάρες, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για το ραντεβού σας γρήγορα και εύκολα.

Τεύχος 447

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ