Skip to main content
16 September 2022 06:44

Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε 66 σχολεία από τα ΕΛΠΕ

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνέβαλε στην ψηφιακή αναβάθμιση των σχολείων του Νομού Φθιώτιδας, δωρίζοντας τεχνολογικό εξοπλισμό στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης του.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος προμήθευσε 66 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με φορητούς υπολογιστές, συστήματα προβολής και διαδραστικούς πίνακες. Ανάμεσά τους, 57 Δημοτικά Σχολεία εκ των οποίων 2 Σχολεία Ειδικής Αγωγής, το Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας, αλλά και άλλα 8 Λύκεια – 6 Γενικά και 2 Επαγγελματικά.

Η τελετή παράδοσης του τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, στη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, Ανδρέα Σιάμισιη, και του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταικούρα, οι οποίοι ακολούθως πραγματοποίησαν επίσκεψη και σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, όπου διανεμήθηκε ο εξοπλισμός.

Ο κος Ανδρέας Σιάμισιης επεσήμανε: «Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ η στήριξη της νεολαίας αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητά μας. Με αφορμή τη διεξαγωγή του EKO Acropolis Rally στη Λαμία, προχωρήσαμε σε ενίσχυση της τεχνολογικής υποδομής σχολείων της Φθιώτιδας, ώστε οι μαθητές της περιοχής να έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν τα εκπαιδευτικά οφέλη που προσφέρει η τεχνολογία του σήμερα. Ο Όμιλός μας συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας για βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας, επενδύοντας – με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες – στο αύριο της χώρας και στις επαγγελματικές προοπτικές των νέων μας».

Τεύχος 131

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ