Skip to main content
4 December 2023 07:46

Δυναμική η συμμετοχή της Revival Consulting Services στην Xenia 2023

Η Revival Consulting Services S.A. ξεχώρισε, για ακόμα μία χρονιά, με τη συμμετοχή της στο Xenia Trade Show, που διεξήχθη στις 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. Μεταξύ άλλων, η Revival Consulting Services συμμετείχε σε δύο πάνελ συζητήσεων.

Στο πρώτο πάνελ, με τίτλο Χρηματοδοτικά Προγράμματα και Εργαλεία 2024 – Ποια αναμένουμε και ποια μπορούμε να αξιοποιήσουμε από σήμερα, που έλαβε χώρα το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, η Revival Consulting Services σε συνεργασία με την Alpha Bank παρουσίασε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία που δύνανται να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις. Όπως δήλωσε ο κος Γιώργος Αντύπας, CEO της Revival Consulting Services και ένας εκ των βασικών ομιλητών, το πάνελ προσέλκυσε το ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας, καταφέρνοντας να μαζέψει πάνω από 250 άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, βασικό συμπέρασμα που αντλήθηκε από τη συζήτηση είναι πως «το μέλλον είναι σήμερα!» Όπως είπε, οι ελληνικές επιχειρήσεις έδειξαν την υψηλή ανθεκτικότητά τους, ξεπερνώντας διάφορες δυσκολίες που βρέθηκαν μπροστά τους, τονίζοντας ταυτόχρονα πως υπάρχει σημαντικό περιθώριο ευκαιριών για αυτές να αξιοποιήσουν χρηματοδοτικά εργαλεία και να εξελιχθούν στην πάροδο του χρόνου.

Πλάι στον κο Αντύπα, χρέη ομιλητών ανέλαβαν οι κύριοι:

Βασίλης Ζύμνης, Επικεφαλής Τμήματος Χρηματοδοτήσεων της Revival Consulting Services.

Σπύρος Ρεντετάκος, Διευθυντής της Διευθύνσεως Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Alpha Bank.

Βασίλης Μπιτούνης, Επιχειρηματίας – Ξενοδόχος.

Το δεύτερο πάνελ συζητήσεων, με τη συμμετοχή της RCS διεξήχθη την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 12:00 και είχε τίτλο Business Intelligence στο Hospitality – Πώς να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας. Εκεί, η Revival Consulting Services σε συνεργασία με την Cactus – Digital Growth παρουσίασε όλα εκείνα τα τεχνολογικά εργαλεία που επιτρέπουν στους επιχειρηματίες και τους decision makers, να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του άρθρου, ο κος Αντύπας προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με την παρουσία της Revival Consulting Services στην Xenia 2023.

Τεύχος 406

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ