Skip to main content
21 March 2023 06:45

Δυναμική εμφάνιση της Ark στη Salonica Eletcronix 2023

Ξεχώρισε το περίπτερο της Ark στη Salonica Electronix 2023. Παλιά «γνώριμη» της αγοράς της Βορείου Ελλάδας, η εταιρεία καλωσόρισε τους παλιούς και νέους συνεργάτες και φίλους της και παρουσίασε το εύρος των προϊόντων της, τις νέες συνεργασίες και τις επιλογές που έχει να προτείνει σε αυτούς.

Όπως ενημέρωσε τη συντακτική ομάδα του Security Report, η Ark συνεχίζει να επενδύει στο νέο της B2B portal «www.arktech.gr», στο οποίο μπορούν να εγγραφούν αποκλειστικά επαγγελματίες του κλάδου και να κερδίσουν πρόσβαση σε εκατοντάδες προϊόντα από τα κορυφαία brands της αγοράς, σε ανταγωνιστικές τιμές και με αποκλειστικές προσφορές. Κατά τη διάρκεια των αγορών, το portal της Ark παρέχει και υπηρεσίες προσωπικού συμβούλου μέσω live επικοινωνίας και άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες.

Φυσικά, για ακόμα μία φορά την τιμητική της είχε η Ηilo, στα προϊόντα της οποίας εξειδικεύεται εδώ και καιρό η Ark. Από αυτά, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην bullet κάμερα με κωδικό HL-BI4028FAD, η οποία συνοδεύεται με οπτική προειδοποίηση παραβίασης του οριοθετημένου χώρου, με εναλλαγή φωτεινής ένδειξης (κόκκινο/ μπλε) και ηχητική προειδοποίηση σε περίπτωση εισβολής με ήχο σειρήνας ή ηχογραφημένο μήνυμα, προσφέροντας έγχρωμες εικόνες υψηλής ανάλυσης, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι!

Τεύχος 251

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ