Skip to main content
19 April 2024 06:54

Διοργανώθηκε το πρώτο Huawei European Partner Conference 2024

Η Huawei διοργάνωσε το πρώτο Huawei European Partner Conference 2024, στις 10-11 Απριλίου στο Κόμο της Ιταλίας, με προσκεκλημένους συνεργάτες της από όλη την Ευρώπη. Το συνέδριο με τίτλο Grow Together, Win the Future παρακολούθησαν περισσότεροι από 1000 ευρωπαίοι εταίροι. Στο πλαίσιο του συνεδρίου έγιναν παρουσιάσεις και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την ακόμα καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας, οι οποίοι αναζητούν ποιοτικές λύσεις ΤΠΕ.

«Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κορυφαία προϊόντα ΤΠΕ για να βοηθήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις να γίνουν ψηφιακές και έξυπνες ακόμη πιο γρήγορα. Μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε την Ευρώπη να οικοδομήσει ψηφιακές υποδομές, να καλλιεργήσει ψηφιακά ταλέντα και να πετύχει τους στόχους της για την ψηφιακή δεκαετία», δήλωσε ο κος Jim Lu, President of the European Region της Huawei.

Τα έσοδα της Huawei ανήλθαν στα 90 δισεκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας ετήσια αύξηση άνω του 9% ενώ επανεπένδυσε 23,3% σε R&D. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 13.000 άτομα στην Ευρώπη με 27 κέντρα R&D σε 13 χώρες.

ΤΕΥΧΟΣ 493

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ