Skip to main content
20 February 2024 07:43

Διακρίσεις για τα έργα της Pylones Hellas

H Pylones Hellas ανακοίνωσε ότι έργα που υλοποίησε για τους πελάτες της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, απέσπασαν δύο gold, δύο silver και ένα bronze βραβεία στο πλαίσιο των ετήσιων Cyber Security Awards, από τη Boussias Events.

Οι κατηγορίες που αφορούσαν στα δύο gold βραβεία είναι η “Cloud Security” (Cyber Security Projects per Solution), με συμμετέχουσα εταιρεία την ΕΥΔΑΠ, και η “Endpoint Security”, με συμμετέχουσα εταιρεία τη METRO. Τα δύο silver βραβεία αφορούσαν τόσο στην κατηγορία “Utilities”, για το έργο που υλοποιήθηκε για την ΕΥΔΑΠ, όσο και στην κατηγορία “Cloud Security” (Cyber Security Products and Services), για το έργο που υλοποιήθηκε για την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Τέλος, τo bronze βραβείο αφορούσε στο έργο που υλοποιήθηκε για τη Goldenport Shipmanagement LTD στην κατηγορία του κλάδου “Maritime”.

Πιο συγκεκριμένα στους πελάτες της Pylones Hellas απονεμήθηκαν τα βραβεία:

F5 WAAP Distributed Cloud Cybersecurity Solution για την Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης: Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο αφορούσε στην λύση WAAP της F5 και υλοποίησε με επιτυχία η Pylones Hellas, απέσπασε ένα gold και ένα silver βραβείο. Το έργο ήταν σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής ασφάλειας, δηλαδή την εξασφάλιση των API της ΕΥΔΑΠ, αποδεικνύοντας τη δυναμική και την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης λύσης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές του παρόχου νερού.

Cybersecurity Solution by Pylones & CrowdStrike για τη METRO: Μία ακόμη συνεργασία, που απέσπασε το δεύτερο gold βραβείο και απέδειξε για μία ακόμη φορά τη σωστή διαχείριση των αναγκών του πελάτη, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες προς την Pylones Hellas. Η συγκεκριμένη συνεργασία της εταιρείας με τη METRO ξεκίνησε μέσα στο 2023, και η Pylones υλοποίησε τη λύση Endpoint Security για την προστασία των τελικών συσκευών της METRO.

F5 WAAP Distributed Cloud Cybersecurity Solution by Pylones Hellas για την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων: Ένα επίσης σημαντικό έργο, στο οποίο εφαρμόστηκε και πάλι η λύση WAAP της F5, χάρισε ένα silver βραβείο για τη συνεργασία της Pylones με την ΕΕΕΠ στον τομέα του Cloud Security.

Cluster Firewalls για τη Goldenport Shipmanagement LTD: Τέλος, η Pylones Hellas απέδειξε τη δυναμική της στην αγορά του Maritime, καθώς η ναυτιλιακή εταιρεία Goldenport Shipmanagement κατέκτησε το bronze βραβείο για το έργο clustering στο Firewall, το οποίο υλοποίησε η Pylones, θέτοντας μία ισχυρή υπόσχεση για την ανάπτυξη της παρουσίας της στον κλάδο.

O κος Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τις βραβεύσεις: «Οι διακρίσεις των πελατών της Pylones Hellas στα φετινά Cybersecurity Awards επιβεβαιώνουν τη δύναμη της συνεργασίας μας και τη δέσμευσή μας για την παροχή πρωτοποριακών λύσεων. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τις εταιρείες και να τις ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, δεσμευόμενοι να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια!».

Ο κος Γιώργος Λιναρδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Pylones Hellas, με τη σειρά του, τόνισε: «Θα ήθελα αρχικά να συγχαρώ και εγώ όλες τις εταιρείες για τα βραβεία που κατέκτησαν! Η Pylones αντλεί τη δύναμή της από την αφοσίωση και την εξαιρετική ομαδική εργασία. Τα βραβεία αυτά αποτελούν αναγνώριση της αφοσίωσης και της αποτελεσματικότητας της ομάδας μας. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε πάντα την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας».

Τεύχος 452

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ