Skip to main content
21 September 2022 06:45

Διαγωνισμός 50 εκατ. για υποστήριξη ψηφιακών δράσεων

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Ανοικτός διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός διακηρύχθηκε από την Κοινωνία της Πληροφορίας για το έργο Υπηρεσίες Εξειδικευμένης Τεχνικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης Ψηφιακών Δράσεων. Ο φορέας του έργου είναι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρόκειται να συναφθεί συμφωνία-πλαίσιο με έως 10 οικονομικούς φορείς. Ο προϋπολογισμός του έργου χωρίς ΦΠΑ ανέρχεται στα 50.873.191,45 ευρώ.

Το αντικείμενο το έργου αφορά στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών τεχνικής και επιχειρησιακής υποστήριξης προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την ΚτΠ στις ακόλουθες Θεματικές Περιοχές:

• Υποστήριξη στην εξειδίκευση κατευθύνσεων πολιτικής ψηφιακού μετασχηματισμού, εκπόνηση οριζόντιων ή/και κάθετων (τομεακών) μελετών που αφορούν συγκεκριμένες προτεραιότητες-στόχους, διαμόρφωση σχετικών σχεδίων δράσεων.

• Υποστήριξη στον αναλυτικό σχεδιασμό και ωρίμανση παρεμβάσεων ή έργων, στην κατάρτιση προκηρύξεων, στη διενέργεια διαγωνισμών και στη σύναψη συμβάσεων.

• Υποστήριξη στην παρακολούθηση υλοποίησης παρεμβάσεων ή έργων.

• Επιβεβαίωση της επίτευξης κάθε Οροσήμου και Στόχου που συνδέεται με Αίτημα Πληρωμής, καθώς και της ολοκλήρωσης των Έργων στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης.

Τεύχος 134

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ