Skip to main content
15 September 2022 06:43

Διαγωνισμός 2 εκατ. για τη συντήρηση του Η/Μ εξοπλισμού

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκειμένου να συναφθεί σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο κτίριο στέγασης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και του Data Center του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη είναι 2.095.598 ευρώ με Φ.Π.Α.

Ο όρος Υποστήριξη Λειτουργίας στην παρούσα σύμβαση περιλαμβάνει τη θέση σε λειτουργία, παρακολούθηση, ρυθμίσεις και γενικότερα την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Ηλεκτρομηχανολογικού (Η/Μ) Εξοπλισμού του Κτιρίου.

Ο όρος Συντήρηση στη παρούσα σύμβαση περιλαμβάνει:

• Τον έλεγχο και την προληπτική συντήρηση για την εξασφάλιση της συνεχούς και καλής λειτουργίας του Εξοπλισμού.

• Την πραγματοποίηση των απαραίτητων διορθώσεων, βελτιώσεων και την αποκατάσταση βλαβών, προκειμένου να λειτουργούν κανονικά οι εγκαταστάσεις.

• Την προμήθεια και αντικατάσταση οποιουδήποτε ανταλλακτικού, που οφείλεται σε φυσιολογική φθορά και αναλώσιμου υλικού που απαιτείται για την καλή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

• Την εκτέλεση οποιασδήποτε οικοδομικής μικροεργασίας, όπως τοπικές αποκαταστάσεις χρωματισμών από μικροεπεμβάσεις ή ζημιές μικρής έκτασης ώστε να διατηρείται σε άριστη κατάσταση το κτίριο ως η αρχική.

• Τη συντήρηση πρασίνου, αίθριου και περιβάλλοντος χώρου.

• Την ενημέρωση των «Ως Κατασκευάστηκαν» σχεδίων και των πινάκων εξοπλισμού του κτιρίου (inventory) με τις οποιεσδήποτε μεταβολές.

• Την απεντόμωση/μυοκτονία και κουνουποκτονία που απαιτείται σύμφωνα με το παρακάτω ετήσιο πρόγραμμα.

Η καταληκτική ημερομηνίας υποβολής των ηλεκτρονικών προσφορών στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr ορίζεται την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00, ενώ η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 3 έτη από την υπογραφή της. Η χρηματοδότηση της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπ.Ψη.Δι.

Για να δείτε ολόκληρη τη διακήρυξη του διαγωνισμού, πατήστε εδώ.

Τεύχος 130

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ