Skip to main content
15 May 2023 06:46

Διαγωνισμός προμήθειας νέου ΣΗΔΕ για την ΑΑΔΕ 

Της Αφροδίτης Μπαλίδου 

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, άνω των ορίων, για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο: Προμήθεια νέου Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ) και υπηρεσιών συντήρησης αυτού

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια, η εγκατάσταση, και η παραμετροποίηση ενός νέου, ολοκληρωμένου ΣΗΔΕ, σε αντικατάσταση του υφιστάμενου με τον τίτλο «Livelink», για το σύνολο των διακινούμενων εγγράφων της ΑΑΔΕ, με στόχο την αναβάθμιση της διοικητικής ικανότητας και λειτουργίας των υπηρεσιών της Αρχής. 

Επιπρόσθετα, αντικείμενο του έργου αποτελούν τα εξής: 

• Καταγραφή, αποτύπωση και μοντελοποίηση των ψηφιακών και φυσικών διαδικασιών της ΑΑΔΕ με στόχο την παροχή υπηρεσιών αυτοματοποιημένης διαχείρισης εγγράφων και τη δημιουργία ψηφιακών ροών οι οποίες να λειτουργούν με τυποποιημένο τρόπο και με προκαθορισμένες ακολουθίες ενεργειών διακίνησης και επεξεργασίας. 

• Προσδιορισμός και εισαγωγή βέλτιστων διαδικασιών διαχείρισης και οργάνωσης ροών εγγράφων και υποθέσεων μέσω της αποδοτικότερης αξιοποίησης του νέου ΣΗΔΕ. 

• Ανάπτυξη αξιόπιστης, αποδοτικής και ασφαλούς διαλειτουργικότητας με τρίτα συστήματα διακίνησης εγγράφων της ΑΑΔΕ και τρίτων φορέων του Δημοσίου. 

• Μετάπτωση δεδομένων από το υφιστάμενο ΣΗΔΕ της Αρχής (“Livelink”) στο νέο ΣΗΔΕ. 

• Παροχή περιόδου εγγύησης καλής λειτουργίας των υπηρεσιών του νέου ΣΗΔΕ. 

• Παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης των χρηστών καθόλη τη διάρκεια υλοποίησης, παραγωγικής λειτουργίας και περιόδου εγγύησης καλής λειτουργίας του έργου. 

• Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης και εγχειριδίων χρήσης για τους χρήστες του νέου ΣΗΔΕ. 

• Παροχή υπηρεσιών συντήρησης για την υποστήριξη της λειτουργίας του συστήματος και την επιμέρους αναβάθμισή του, ως δυνατότητα προαίρεσης αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου εγγύησης καλής λειτουργίας. 

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 722.768,39 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00 μ.μ. 

Τεύχος 284

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ