Skip to main content
9 May 2023 06:48

Διαγωνισμός για το Smart Readiness

Η ΚτΠ διενεργεί ηλεκτρονικό ανοιχτό διαγωνισμό άνω των ορίων για το Υποέργο 6: Υπηρεσίες δημοσιότητας, υποστήριξης και ενημέρωσης κοινού – Smart Readiness του συνολικού έργου «Ετοιμότητα υποδομών για έξυπνα κτίρια».

Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών για όλη τη διάρκεια της δράσης Smart Readiness, με σκοπό τον αναλυτικό σχεδιασμό και εφαρμογή ενεργειών δημοσιότητας για τη δράση.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει τα εξής:

• Κατάρτιση πλάνου δημοσιότητας, στο οποίο θα περιλαμβάνεται αναλυτική καταγραφή και χρονοπρογραμματισμός των δράσεων ενημέρωσης και αναλυτική κοστολόγησή τους.

• Κατάρτιση πλάνου προβολής τηλεοπτικών σποτ για την προώθηση της δράσης.

• Σχεδιασμό ταυτότητας προγράμματος με όλα τα σχετικά artefacts.

• Εικαστικό σχεδιασμό των δικτυακών τόπων ενημέρωσης δικαιούχων και εγκαταστατών. Για τον σκοπό αυτό ο ανάδοχος θα πρέπει να συνεργαστεί με τους αναδόχους των ψηφιακών πλατφορμών για να τους παραδώσει τις εκροές του εικαστικού σχεδιασμού με τρόπο που θα επιτρέπει την προσαρμογή των web εργαλείων (layouts, pallets, CSS, html wireframes).

• Προετοιμασία ενημερωτικού περιεχομένου που θα πρέπει να αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο και στα διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία. Ο ανάδοχος θα πρέπει να τηρεί επικαιροποιημένη πληροφόρηση για το σύνολο του προγράμματος.

• Προετοιμασία τηλεοπτικού σποτ προώθησης της δράσης.

• Δράσεις ενημέρωσης προς τους δυνητικούς δικαιούχους για όλη την περίοδο ζωής της δράσης.

• Δράσεις ενημέρωσης προς την επιχειρηματική κοινότητα των εγκαταστατών ώστε να διασφαλιστεί η ετοιμότητά τους. Οι δράσεις αυτές μπορούν να γίνουν σε συνεργασία με συλλογικούς φορείς που εκπροσωπούν τους συγκεκριμένους κλάδους.

• Ψηφιακό βοηθό επικοινωνίας Τεχνητής Νοημοσύνης (Α.Ι. Chatbot): Στο πλαίσιο του έργου και για την διευκόλυνση της διαδικασίας επικοινωνίας δυνητικών δικαιούχων, εγκαταστατών θα αναπτυχθεί εφαρμογή ικανή να διεξάγει διάλογο και να παρέχει αυτοματοποιημένες απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα σχετικά με το έργο. Ο ψηφιακός βοηθός θα σχεδιασθεί με βάσει τις πλέον σύγχρονες τεχνικές μηχανικής μάθησης προκειμένου να επεξεργάζεται τις εισόδους των χρηστών κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όχι μόνο με σκοπό να απαντήσει με τον κατάλληλο τρόπο, αλλά και για να εκπαιδευτεί από αυτές έτσι ώστε να βελτιώνεται συνεχώς χωρίς εξωτερική βοήθεια.

• Δράσεις επικοινωνίας κι ενημέρωσης δικαιούχων δράσης.

• Δράσεις επικοινωνίας κι ενημέρωσης εγκαταστατών δράσης.

• Έλεγχο απαραίτητων δικαιολογητικών τηλεοπτικών σταθμών για την πιστοποίηση υλοποίησης της τηλεοπτικής καμπάνιας προώθησης της δράσης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 και ο συνολικός προϋπολογισμός (χωρίς Φ.Π.Α.) ανέρχεται στο ποσό των 3.897.903,23 ευρώ.

Τεύχος 280

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ