Skip to main content
22 December 2022 07:44

Διαγωνισμός για το Πληροφοριακό Σύστημα FACTA της ΑΑΔΕ

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης του Πληροφοριακού Συστήματος FATCA Reporting System (FRS) της ΑΑΔΕ για 8 μήνες με δικαίωμα προαίρεσης για12 μήνες ακόμη.

Η σύμβαση υποδιαιρείται στα εξής τμήματα:

Τμήμα Α’: Παροχή υπηρεσιών συντήρησης του πληροφοριακού συστήματος FATCA Reporting System (FRS) για την κάλυψη των αναγκών της ΑΑΔΕ, διάρκειας 4 μηνών.

Τμήμα Β’: Παροχή υπηρεσιών συντήρησης του πληροφοριακού συστήματος FATCA Reporting System (FRS) για την κάλυψη των αναγκών της ΑΑΔΕ, διάρκειας 8 μηνών και με δικαίωμα προαίρεσης για 12 επιπλέον μήνες.

Ο Ανάδοχος θα έχει την υποχρέωση να συντηρεί το λογισμικό του πληροφοριακού συστήματος για το χρονικό διάστημα της σύμβασης συντήρησης, παρέχοντας υπηρεσίες που αφορούν σε:

• Διασφάλιση καλής λειτουργίας έτοιμου λογισμικού της Υποδομής που σχετίζεται με την ορθή Λειτουργία της Εφαρμογής (Microsoft Sharepoint Server Farm (Web – Database)).

• Εντοπισμό αιτιών βλαβών / δυσλειτουργιών και αποκατάσταση, κατόπιν τεκμηριωμένης ειδοποίησης από τον Φορέα.

• Ενημέρωση του Φορέα για τυχόν προτεινόμενες αναβαθμίσεις / διορθωτικές εκδόσεις του λογισμικού.

• Παράδοση – εγκατάσταση αναβαθμίσεων/διορθωτικών εκδόσεων (updates, patches, ή minor releases) λογισμικού, μετά από έγκριση του Φορέα.

• Παροχή βελτιωτικών εκδόσεων όλων των customizatons, διεπαφών με άλλα συστήματα κ.λπ., για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας τους.

• Παράδοση τεκμηρίωσης – αντιτύπων όλων των μεταβολών ή των επανεκδόσεων ή τροποποιήσεων της εφαρμογής.

• Έλεγχος και tuning Βάσης Δεδομένων – Βελτιστοποιήσεις στη δομή της βάσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση του συστήματος.

Η εκτιμώμενη συνολική αξία της σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης) ανέρχεται στο ποσό των 124.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
Τεύχος 199

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ