Skip to main content
26 January 2024 07:45

Διαγωνισμός για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΜμΕ

Η Κοινωνία της Πληροφορίας απευθύνει πρόσκληση ανάθεσης της 1ης Εκτελεστικής Σύμβασης με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για την λειτουργία υποστηρικτικού μηχανισμού της δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ» για το έργο Παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για την λειτουργία υποστηρικτικού μηχανισμού της δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ.

H πρόσκληση αφορά στο υποέργο 9 του συνολικού έργου «Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για την υποστήριξη της υλοποίησης των Subproject 1 & 2 της δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (Sub 3 – Value Added Services to support the implementation of Subprojects 1 & 2)», του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» για το Τμήμα 2: «Παροχή Υπηρεσιών Διαχειριστικής, Επιχειρησιακής και Τεχνολογικής Υποστήριξης των δικαιούχων σε όλο τον κύκλο ζωής της Δράσης».

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η 29η Ιανουαρίου του 2024, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 2.340.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Τεύχος 435

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ