Skip to main content
3 November 2023 07:43

Διαγωνισμός για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό επιχειρήσεων πολιτισμού

Η Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ) ανακοίνωσε την διενέργεια δημόσιας διαβούλευσης που αφορά τον ηλεκτρονικό, ανοιχτό διαγωνισμό, άνω των ορίων, για το έργο «Ενίσχυση Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων Πολιτιστικού και Δημιουργικού Κλάδου» με του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.

Η ΚτΠ καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση παρατηρήσεων / προτάσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης.

Οι παρατηρήσεις, προτάσεις ή και τα σχόλια που υποβάλλονται στη διαβούλευση θα πρέπει να σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα, με αναφορά της συγκεκριμένης ενότητας, παραγράφου ή και υποπαραγράφου στην οποία αναφέρονται, με πλήρη τεκμηρίωση. Επίσης, πρέπει να δίνονται τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου Οικονομικού Φορέα (επωνυμία, e-mail) που υποβάλει σχόλιο / παρατήρηση / πρόταση.

Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών από την ανάρτηση του Τεύχους Διακήρυξης στο ΕΣΗΔΗΣ προς Διαβούλευση.

Το έργο εντάσσεται στη δράση ‘16293’: «Ο πολιτισμός ως κινητήριος μοχλός ανάπτυξης» και η χρηματοδότηση βαραίνει το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται σε 310.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Τεύχος 385

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ