Skip to main content
13 September 2022 06:46

Διαγωνισμός για την υποστήριξη του προγράμματος Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Κοινοποιήθηκε απόφαση για τη διενέργεια ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη σύναψη της σύμβασης με τίτλο Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εντός των αρμοδιοτήτων της στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 21-27, καθώς και του κλεισίματος του ΕΣΠΑ 14-20. Οι Υπηρεσίες που θα παρέχονται από τον Σύμβουλο Τεχνικής Υποστήριξης διακρίνονται στις παρακάτω βασικές ενότητες:

• Υποστήριξη σε Δράσεις Προγραμματισμού, Παρακολούθησης & Αξιολόγησης του Προγράμματος και στην Ένταξη Πράξεων.

• Υποστήριξη στη Διαχείριση και Παρακολούθηση των Πράξεων.

• Υποστήριξη των Επιτόπιων Επαληθεύσεων των Πράξεων & των Ελέγχων των ΕΦ.

• Υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» στις Αρμοδιότητές της ως ΕΦ.

• Υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» στις Αρμοδιότητές της ως Δικαιούχος Πράξεων Τεχνικής Βοήθειας.

• Ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση πληροφοριακού συστήματος παρακολούθησης συγχρηματοδοτούμενων έργων, διοίκησης και παρακολούθησης των Εργασιών του Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης. Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης εκτιμάται στα 14.582.400 ευρώ με Φ.Π.Α. και χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στα πλαίσια του προγράμματος ενεργειών Τεχνικής Βοήθειας χρηματοδοτούμενων από αμιγώς εθνικούς πόρους του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» για το έτος 2022.

Τεύχος 128

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ