Skip to main content
22 November 2022 07:45

Διαγωνισμός για την τεχνική υποστήριξη στον Προσωπικό Βοηθό των ΑμΕΑ

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διακηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης και Προσαρμογών Πληροφοριακού Συστήματος Υποστήριξης Πιλοτικής Λειτουργίας της υπηρεσίας «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία». Με αυτό το έργο θα παρέχεται πλήρης τεχνική υποστήριξη, αλλά και υποστήριξη των χρηστών καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του πιλοτικού έργου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 200.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ορίζεται η Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου.

Ο υποψήφιος ανάδοχος καλείται να παρέχει υποστήριξη των χρηστών του Πληροφοριακού Συστήματος Υποστήριξης της πιλοτικής λειτουργίας μέσω της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών ανά κατηγορία χρήστη, όπως:

• Τους εξουσιοδοτημένους χρήστες του πληροφοριακού συστήματος που έχουν πρόσβαση με διαπιστευτήρια διαχειριστή για λογαριασμό των εμπλεκόμενων φορέων του προγράμματος.

• Τα μέλη των ειδικών επιτροπών αξιολόγησης.

• Υποστήριξη εξειδικευμένων αιτημάτων που προέρχονται από το Ηelpdesk του πιλοτικού προγράμματος και αφορούν σημαντικά τεχνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ωφελούμενοι – άτομα με αναπηρία και οι προσωπικοί βοηθοί.

Τεύχος 177

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ