Skip to main content
21 July 2023 06:47

Διαγωνισμός για την έκδοση κάρτας πολιτισμού

Η ΕΔΥΤΕ προβαίνει σε διενέργεια δημόσιας διαβούλευσης για ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για τη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την ανάπτυξη και έκδοση της κάρτας δωρεάν εισόδου για τις μονογονεϊκές οικογένειες, τις τρίτεκνες / πολύτεκνες οικογένειες, τους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ο.Δ.Α.Π., τους εκπαιδευτικούς κ.ά. μέσω του GOV.gr.

Ο διαγωνισμός υπάγεται στο πλαίσιο του έργου «Επιχορήγηση της ΕΔΥΤΕ για το έργο “Σχεδιασμός και ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών της ΕΔΥΤΕ και υποστήριξη Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης”» και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων / παρατηρήσεων επί του τεύχους διακήρυξης.

Η έκδοση και η διαχείριση της κάρτας πολιτισμού θα πραγματοποιείται από Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα που θα αναπτύξει για αυτό το σκοπό ο ανάδοχος. Οι κύριες λειτουργίες και δυνατότητες αυτού του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος θα πρέπει να είναι οι εξής:

• Έλεγχος εισόδου στην υπηρεσία μέσω κωδικών ΓΓΠΣΨΔ.

• Ηλεκτρονική αίτηση για έκδοση νέας κάρτας από τον δικαιούχο (σε μορφή pdf και σε μορφή wallet του gov.gr).

• Ηλεκτρονική έγκριση ή απόρριψη της αίτησης του δικαιούχου μετά από άντληση και έλεγχο των στοιχείων μέσω webservices.

• Διαχείριση της έκδοσης της κάρτας σε μορφή pdf και σε μορφή wallet του gov.gr.

• Διαχείριση ακύρωσης κάρτας (π.χ. λήξη κάρτας).

• Διαχείριση επανέκδοσης κάρτας για οποιονδήποτε λόγο.

• Υποστήριξη όλων των κατηγοριών των δικαιούχων με ανάλογες παραμέτρους.

• Χρήση της υπηρεσίας τόσο από browser υπολογιστή όσο και από mobile συσκευές και tablets.

Η κάρτα πολιτισμού μόλις εκδοθεί σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του wallet του gov.gr ή/και σε μορφή pdf, θα λειτουργεί και θα περιέχει προκαθορισμένες υπηρεσίες. Οι φορείς που θα πρέπει να αναγνωρίζουν την κάρτα θα έχουν πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος της υπηρεσίας, προκειμένου να μπορούν να πιστοποιούν την εγκυρότητα της κάρτας.

Για την υποστήριξη της λειτουργίας της ομάδας αρωγής χρηστών, απαιτείται η ανάπτυξη από τον ανάδοχο ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής που θα χρησιμοποιεί η ομάδα αρωγής χρηστών.

Τέλος, αντικείμενο της παρούσας αποτελεί και η παροχή δωρεάν υποστήριξης από τον ανάδοχο για τρία χρόνια για το σύνολο των ανωτέρω συστημάτων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) ανέρχεται στο ποσό των 434.000 ευρώ, ενώ καταληκτική ημερομηνία προσφορών ορίζεται η Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023.

Τεύχος 332

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ