Skip to main content
25 November 2022 07:45

Διαγωνισμός για προμήθεια αναλώσιμων εκτυπωτών μέσω ΕΣΗΔΗΣ

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό (μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων), κάτω των ορίων, για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών (τόνερ και τύμπανα) για εκτυπωτές και πολυμηχανήματα, για την κάλυψη αναγκών του 2ου ΕΛ.ΚΕ. και των Δ.Ο.Υ. Νομαρχίας Αθηνών, αρμοδιότητας Δ.Ο.Υ. ΙΒ΄ Αθηνών για το έτος 2023.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε κράτος-μέλος της Ένωσης, σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, καθώς και σε τρίτες χώρες που έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Οι οικονομικοί φορείς δύνανται να υποβάλουν προσφορά για το ένα ή περισσότερα ή και για όλα τα τμήματα της διακήρυξης με την προϋπόθεση ότι η προσφορά τους θα περιλαμβάνει το σύνολο των ειδών και των ποσοτήτων που περιέχει το κάθε τμήμα ή τα τμήματα για τα οποία έχουν επιλέξει να υποβάλουν προσφορά.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 21:00.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Τεύχος 180

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ