Skip to main content
14 June 2023 06:51

Διαγωνισμός για παροχή nextcloud στην ΠτΔ

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. προβαίνει σε διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων με αντικείμενο το Ασφαλές συνεργατικό σύστημα επεξεργασίας και διακίνησης πληροφορίας για την ΠτΔ και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων / παρατηρήσεων επί του τεύχους διακήρυξης.

Ειδικότερα, αντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη ενός ασφαλούς συνεργατικού συστήματος επεξεργασίας και διακίνησης πληροφορίας Ανοικτού Κώδικα στην Προεδρία της Δημοκρατίας (ΠτΔ). Πιο συγκεκριμένα, το έργο απαιτεί την εγκατάσταση εξειδικευμένου συνεργατικού και αξιόπιστου περιβάλλοντος nextcloud, που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας και συνεργασίας εντός της ΠτΔ, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η κοινή διαχείριση εγγράφων, η εφαρμογή chatting, οι βιντεοκλήσεις και η κοινή χρήση αρχείων διαφόρων τύπων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανέρχεται στο ποσό των 74.400 ευρώ.

Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών και καταληκτική ημερομηνία τίθεται η 27η Ιουνίου 2023.

Τεύχος 305

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ