Skip to main content
15 November 2023 07:51

Διαγωνισμός για άδειες χρήσης λογισμικού Oracle

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης διακηρύσσει διεθνή, ηλεκτρονικό, ανοικτό διαγωνισμό για τη σύναψη μεικτής σύμβασης προμήθειας και υπηρεσιών που αφορούν σε «Κεντρική συμφωνία προμήθειας αδειών χρήσης λογισμικού Oracle».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η κάλυψη αδειοδοτήσεων, συντήρησης και αναβάθμισης σε προϊόντα λογισμικού Oracle για τις ανάγκες της Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίες με τη σειρά τους αφορούν στην υποστήριξη μιας σειράς λειτουργιών/διαδικασιών της Δημόσιας Διοίκησης. Επιπλέον της προμήθειας των παραπάνω αδειών στο πλαίσιο της σύμβασης προβλέπεται και η παροχή υπηρεσιών Εμπειρογνωμόνων του κατασκευαστή (Consulting Services), καθώς και η προμήθεια Oracle Universal Credits για τη φιλοξενία συστημάτων στο Oracle Public Cloud.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 60.002.578,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24% και του προβλεπόμενου δικαιώματος προαίρεσης, ήτοι καθαρού ποσού 48.389.176,50 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%». Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:00.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Τεύχος 393

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ