Skip to main content
1 November 2023 07:47

Διάκριση της Fortinet από τη Forrester

Η Fortinet ανακηρύχθηκε Strong Performer στην έκθεση Forrester Q2 2023 NAV Wave Report. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι λύσεις NDR της Fortinet έλαβαν την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία όσον αφορά στην κατηγορία ανίχνευσης απειλών.

Η πρόσφατη έκθεση της Forrester Network Analysis and Visibility (NAV) Wave Report ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο τα βελτιωμένα εργαλεία ορατότητας, ανίχνευσης και απόκρισης δικτύου (NDR) «συμπληρώνουν και ενσωματώνονται με πλατφόρμες ανάλυσης ασφάλειας, λύσεις ενορχήστρωσης, αυτοματοποίησης και απόκρισης ασφάλειας (SOAR) και εργαλεία εκτεταμένης ανίχνευσης και απόκρισης (XDR) για να παρέχουν πλήρη ορατότητα».

Στην έκθεση, η Forrester αναφέρει ότι τα εργαλεία NAV και NDR είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού πλαισίου zero-trust. Τα εργαλεία NDR παρέχουν «ορατότητα σε όλη την κυκλοφορία του δικτύου», κάτι που η Forrester σημειώνει ότι αποτελεί άλλη μια «βασική αρχή του zero-trust».

Με δύο ευέλικτες επιλογές – το FortiNDR για περιβάλλοντα με αεροσκάφη και το FortiNDR Cloud – η Fortinet παρέχει στις ομάδες ασφαλείας τα εργαλεία για να ανιχνεύουν, να ιεραρχούν, να διερευνούν, να κυνηγούν και να ανταποκρίνονται σε επιθέσεις σε όλο το δίκτυο.

Τεύχος 383

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ