Skip to main content
12 February 2024 07:45

Διάκριση της AMPLUS Technologies από την HP Hellas

Μία σημαντική διάκριση επεφύλασσε ο πρώτος μήνας του έτους για την AMPLUS Technologies. Η εταιρεία βραβεύθηκε ως «Reseller of the year Greece 2023», στη διάρκεια του Annual Partner Event 2024 της HP Hellas.

Στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο Μουσείο Βορρέ, τα στελέχη της HP Hellas παρουσίασαν τα αποτελέσματα του 2023 και έθεσαν τους στόχους για τη νέα χρονιά. Ειδικότερα, όμως, η φετινή διοργάνωση είχε κι έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Sophia, το πιο διάσημο ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο, το οποίο ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας!

Με αφορμή τη βράβευση, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της AMPLUS Technologies, κος Γιώργος Δαμανάκης, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στους βραβευθέντες συνεργάτες της HP Hellas. Η διάκριση που λάβαμε αποτελεί για εμάς ηθική ικανοποίηση και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να κατακτήσουμε νέους στόχους και να αντιμετωπίσουμε ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις».

Τεύχος 446

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ