Skip to main content
6 March 2024 07:43

Διάκριση για το Check Point Harmony Email & Collaboration

Η Check Point Software Technologies έλαβε μία σημαντική διάκριση στην τελευταία έκθεση Omdia Universe Email Security 2024 καθώς η λύση ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Check Point Harmony Email & Collaboration διακρίθηκε για το υψηλό επίπεδο προστασίας που παρέχει στους οργανισμούς.

Η έκθεση Omdia Universe Email Security 2024, μια ολοκληρωμένη ανάλυση του τοπίου ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αξιολογεί λύσεις με βάση την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται στις σύνθετες απαιτήσεις του σημερινού ψηφιακού περιβάλλοντος. Δίνει προτεραιότητα στις καινοτόμες στρατηγικές, τις δυνατότητες εκτέλεσης και την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφαλείας έναντι των εξελισσόμενων απειλών. Το Check Point Harmony Email & Collaboration διακρίθηκε με κορυφαία βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ηγέτης στο χώρο.

Το βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό που ξεχώρισε τη λύση είναι η εκθετική αύξηση των πελατών της Check Point σε συνδυασμό με το απαράμιλλο zero-day ποσοστό σύλληψης 99,8%, όπως παρουσιάζεται στην τελευταία έκθεση της Miercom. Αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει λύσεις ασφάλειας αιχμής έναντι των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις για τη διασφάλιση των καναλιών επικοινωνίας τους.

Η έκθεση επισημαίνει βασικά πλεονεκτήματα του Check Point Harmony Email & Collaboration όπως:

• Συνεργατική ενοποίηση δεδομένων: Το Check Point Harmony Email & Collaboration ενισχύει την ευφυΐα στον κυβερνοχώρο με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με άλλες πηγές στην πλατφόρμα Check Point Infinity, συμπεριλαμβανομένου του ThreatCloud AI. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει την προηγμένη ανάλυση ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και κακόβουλου λογισμικού, θέτοντας νέα πρότυπα για την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

• Ευρεία υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Το Harmony Email & Collaboration δεν περιορίζεται μόνο στην ασφάλεια των πλατφορμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft. Παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Google Workspaces, Microsoft Teams, Slack, Dropbox και Box. Αυτή η ευρεία υποστήριξη εξασφαλίζει ολοκληρωμένη ασφαλεία σε διάφορους ψηφιακούς χώρους εργασίας.

• Ανώτερη προστασία BEC: Ξεχωρίζοντας μεταξύ άλλων, το Harmony Email έχει αναγνωριστεί για τις ανώτερες δυνατότητές του στην προστασία από το Business Email Compromise (BEC). Υπερέχει στην εσωτερική προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την προηγμένη προστασία κακόβουλων αρχείων, προσφέροντας μια ισχυρή ασπίδα ενάντια σε εξελιγμένες επιθέσεις BEC.

• Προηγμένη χρήση AI / ML: Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μοντέλα AI / ML, το Harmony Email & Collaboration μπορεί να εντοπίσει και να μετριάσει με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα ένα ευρύ φάσμα απειλών που βασίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αυτή η χρήση τεχνολογίας αιχμής υπογραμμίζει τη δέσμευση της Check Point να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας.

Τεύχος 463

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ