Skip to main content
3 April 2024 06:53

Δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ και στο TikTok

Σημαντικές ειδήσεις για τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΕΡΤ, αλλά και για τα μεγάλα τηλεοπτικά events της δημόσιας τηλεόρασης, την τρέχουσα και τη νέα σεζόν, περιλάμβανε η συνάντηση ενημέρωσης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024. O Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, παρουσίασαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τα νέα projects που σχεδιάζονται στην εταιρεία, αλλά και τα μεγάλα τηλεοπτικά ραντεβού με το κοινό στα γραμμικά κανάλια, αλλά και στο ERTFLIX.

Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ επικέντρωσε την ομιλία του στο 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTNEWS, το οποίο έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας. Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία του, όπως και για την απήχηση που έχει ήδη στο τηλεοπτικό κοινό. Όπως αποκάλυψε σε έρευνα που έκανε η εταιρεία QED, «ο ενημερωτικός τομέας της ΕΡΤ αναδείχθηκε πρώτος, τόσο για τη σοβαρότητά του όσο και για τον πλουραλισμό και την αντικειμενικότητά του», είπε ο κος Ζούλας. Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, με την ευκαιρία αυτή, ανακοίνωσε και σειρά νέων εκπομπών που θα εμπλουτίσουν το ΕΡΤNEWS. Επιπλέον, έπειτα από χρόνια, αρχίζει ξανά να μεταδίδεται από το ενημερωτικό site, ertnews.gr, καθημερινό αγγλόφωνο δελτίο ειδήσεων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι εντάσσεται πλέον στο ενημερωτικό κανάλι και ένα εντελώς διαφορετικό δελτίο ειδήσεων, που θα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και θα μεταδίδεται καθημερινά, τόσο από το Instagram όσο και από το TikTok.

ΤΕΥΧΟΣ 481

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ