Skip to main content
1 November 2022 07:52

Γνωριμία με τους εκθέτες της CRETA ELECTRONIX 2022

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Κρήτη είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στην Ελλάδα, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

Η παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στην CRETA ELECTRONIX συνεχίζεται, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν κατά την επίσκεψή σας στον εκθεσιακό χώρο. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

H εταιρεία shop4security συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της από το 2013, οπότε ιδρύθηκε ως εμπορική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση Συστημάτων Συναγερμού, Συστημάτων Πυρανίχνευσης και Συστημάτων CCTV.

Εισάγει διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα από μεγάλους κατασκευαστές παγκοσμίως, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα και στην υποστήριξη των προϊόντων που προωθεί στην Ελληνική αγορά, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών της στον μέγιστο δυνατό βαθμό, προωθώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν την καλύτερη σχέση Τιμής & Ποιότητας.

Η εταιρεία shop4security είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της εταιρείας Teletek Electronics για Ελλάδα και Κύπρο. Τα κεντρικά γραφεία της στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου λειτουργούν άρτια οργανωμένα τμήματα πωλήσεων, τεχνικής και γραμματειακής υποστήριξης, όπως και αίθουσα σεμιναρίων.

Για περισσότερα από 25 χρόνια η εταιρεία Teletek Electronics με 2 εργοστάσια κατασκευής στην Ευρώπη αυξάνει την αναγνωσιμότητα της στην παγκόσμια αγορά ,ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον σχεδιασμό και στην παραγωγή συστημάτων ασφαλείας & πυρανίχνευσης εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ευρώπη, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατά ΕΝ, διαθέτουν την σήμανση CE, αλλά και πιστοποιήσεις από παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης:

• Grade 2 και Grade 3 πιστοποιήσεις (αναλόγως το μοντέλο) στον χώρο των συστημάτων συναγερμού.

• ΕΝ 54 (CPR,CPD) προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις στον χώρο των συστημάτων πυρανίχνευσης.

Η εταιρεία Η. ΝΤΑΗΣ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο DAISAT Electronics έχει ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και διάθεση Τηλεπικοινωνιακού-Τηλεοπτικού Εξοπλισμού & Συστημάτων Ασφαλείας.

Η εταιρεία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των εταιρειών Alcad Electronics (Κατασκευαστής Δορυφορικών & Επίγειων Συστημάτων, Συστημάτων Θυροτηλεόρασης) και Terra Electronics (Κατασκευαστής Δορυφορικών & Επίγειων Συστημάτων).

Εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα:

• Safewell (Racks, συστήματα δομημένης καλωδίωσης, Χρηματοκιβώτια).

• Cyberpro (Περιφερειακά εικόνας & ήχου, καλώδια, μετατροπείς εικόνας, κ.ά.).

• Baseus (Καλώδια & Αξεσουάρ κινητής Τηλεφωνίας, Φορτιστές κ.ά.).

• Hikvision (Συστήματα Ασφαλείας).

• Satlink (Δορυφορικά και επίγεια συστήματα).

• Brateck (Εξοπλισμός TV – Βάσεις TV).

• Infomir (Εξοπλισμός TV – Media Players).

• Dahua (Συστήματα Ασφαλείας).

• Ajax (Συναγερμοί).

• TP-Link (Δικτυακά Προϊόντα).

• Ugreen (Περιφερειακά εικόνας & ήχου, καλώδια, μετατροπείς εικόνας, κ.ά.).

Το δίκτυο πωλήσεων και διανομής καλύπτει ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια σε αγορές χονδρικής, αλλά και λιανικής.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση τόσο σε ατομικές εγκαταστάσεις, όσο και σε συλλογικά συστήματα (πολυκατοικίες, σύνθετα δίκτυα, κ.ά.).

Η ΠΕΡΣΕΑΣ ΕΛΛΑΣ δημιουργήθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ασφάλειας, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών του κλάδου.

Το προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό της εταιρείας, με γνώμονα την αυστηρότητα και την πολυετή προϋπηρεσία στην 24ωρη λήψη και παρακολούθηση σημάτων συναγερμού, εγγυάται τη σίγουρη, αξιόπιστη και αδιάλειπτη ασφάλεια της προσωπικής περιουσίας και της σωματικής ακεραιότητας των συνδρομητών της με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Παράλληλα, το διοικητικό της προσωπικό, όντας στον χώρο της ασφάλειας από το 1979, διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία και την ομαλή χάραξη της μελλοντικής πολιτικής σε έναν χώρο που συνεχώς εξελίσσεται τόσο τεχνολογικά όσο και εμπορικά.

Στόχος της είναι η αξιοπιστία, η άριστη εξυπηρέτηση και η διευκόλυνση των υπηρεσιών της ως προς τον τελικό χρήστη, έτσι ώστε να καλύπτει κάθε του απαίτηση, με τον πιο προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας.

Για περισσότερο από 20 χρόνια, η Revival Consulting Services προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και στρατηγικής, ενδυναμώνοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις. Συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση του κλάδου με τη χρήση νέων τεχνολογιών, συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη των εταιρειών και την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Βοηθάει τους επιχειρηματίες του τουρισμού να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ένα βιώσιμο επιχειρησιακό πλάνο, με στόχο την άρτια οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησής τους, την περαιτέρω ανάπτυξή της, την αύξηση των εσόδων και τη μείωση του λειτουργικού της κόστους.

Μέσω των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων στοχεύει στην εύρεση και αξιοποίηση βέλτιστων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση επενδύσεων, αναπτύσσοντας παράλληλα μελέτες για την υπαγωγή επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο. Προετοιμάζει τις επιχειρήσεις για την ενίσχυση έργων και παρακολουθεί τη διαδικασία υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων αναπτυξιακών νόμων και προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Η Revival έχει επενδύσει σε τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), τα οποία θα καθορίζουν όλο και περισσότερο τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία αναδιαμορφώνει τη ζωή μας.

Η Blue Technologies είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Ericsson-LG Enterprise και της σειράς προϊόντων iPECS στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας στην ICT αγορά. Το 2014 ιδρύθηκε η Blue Technologies, με στόχο την ισχυροποίησή της στην αγορά PBX/Τηλεφωνίας της Ελλάδας.
Αυτό θα επιτευχθεί μέσω των προηγμένων συστημάτων ενοποιημένων επικοινωνιών που παρέχονται από την Ericsson-LG για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις και συστήματα που βασίζονται στο cloud telephony.
Η Blue Technologies μαζί με την Ericsson LG Enterprise προσπαθούν να κάνουν τις επιχειρήσεις να υπερέχουν μέσω παγκόσμιας κλάσης εργαλείων επικοινωνίας και συνεργασίας. Δημιουργούν μια κουλτούρα ομαδικής εργασίας για να μεταμορφώσουν οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Η IP TELECOM είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Η κύρια εξειδίκευση της εταιρείας είναι οι τηλεπικοινωνίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σημαντικού προϋπολογισμού και σύνθετης τεχνογνωσίας, όπως Wi-Fi σε Δωμάτια Ξενοδοχείου (πάνω από 800 δωμάτια). Η εταιρεία ειδικεύεται, επίσης, σε δίκτυα LAN/WAN. Από το 2004, η IP Telecom έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους σημαντικούς τομείς όπως: Δίκτυα οπτικών ινών, Catv Δίκτυα, Docsis 2.0/3.0, δίκτυα Pon/Gpon Fiber, συστήματα IPTV, τηλεφωνία VoIP και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς.

Ο Σύνδεσμος Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 με 21 ιδρυτικά μέλη. Είναι το νόμιμο κρητικό συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου.

Αποτελεί την οργανωμένη παρουσία στον κλάδο με μέλη του μεγάλες και μικρές εταιρείες, με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή, εμπορία, συντήρηση, εγκατάσταση, μελέτη συστημάτων ασφαλείας γενικά ή την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Από την ίδρυσή του αποτέλεσε τον επίσημο εκφραστή της συντριπτικής πλειοψηφίας των επιχειρηματιών που επέλεξαν ως πεδίο δράσης τους την ίδρυση ή λειτουργία εταιρειών ασφαλείας.

Ο Σύνδεσμος έχει ως κυρίαρχο σκοπό τη διαφύλαξη, τη μελέτη και την προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Ο Σύνδεσμος έχει ως κυρίαρχο σκοπό τη διαφύλαξη, τη μελέτη και την προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Σκοπός επίσης του Συνδέσμου είναι η συνένωση όλων των επιχειρήσεων της νήσου Κρήτης του κλάδου, έτσι ώστε από κοινού να επιδιώξουν την προστασία, κατοχύρωση και προαγωγή των επαγγελματικών τους συμφερόντων, τη δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης και συναδελφικότητας μεταξύ τους, την ανάπτυξη του πολιτιστικού τους επιπέδου, καθώς και τη συμμετοχή τους στα κινήματα Ειρήνης και αλληλεγγύης των λαών.

Τεύχος 162

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ