Skip to main content
27 October 2022 06:53

Γνωριμία με τους εκθέτες της Creta Electronix 2022

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Κρήτη είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στην Ελλάδα, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

Σήμερα, συνεχίζουμε την παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στην CRETA ELECTRONIX, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν και να είστε προετοιμασμένοι για την επίσκεψή σας στον εκθεσιακό χώρο. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

Από την ίδρυσή της το 2007, η εταιρεία Electrosystems Ε.Π.Ε (ELS | Security & Automation Solutions) ειδικεύεται στην εισαγωγή, ανάπτυξη και διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στα συστήματα συναγερμού, βίντεο-παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης, αυτοματισμού και πυρανίχνευσης.

Ο σκοπός της ELS είναι να διαθέτει πάντα τα ασφαλέστερα και ταυτόχρονα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για τους επαγγελματίες συστημάτων ασφαλείας.

Η έως τώρα πορεία της εταιρείας Electrosystems (ELS), για παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια στον χώρο της χονδρικής διάθεσης συστημάτων ασφαλείας, καταδεικνύει μία εταιρεία με ισχυρές βάσεις, δυναμισμό και στελέχη με ισχυρή θέληση και δύναμη για συνέχιση του έργου τους. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας έχει την εμπειρία, την τεχνική γνώση και τα κατάλληλα εφόδια ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις. Όλα αυτά, χάρη στην τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει, όντας χρόνια στον κλάδο.

Η ομάδα της ELS βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συνεργάτες της, παρέχοντας συνεχώς hands on σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της, όσο και webinars για online παρακολούθηση. Επιπλέον είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της AJAX και η πρώτη εταιρεία που έφερε την AJAX στην Ελλάδα το 2016. Επιπλέον, οι συνεργάτες της ELS έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιηθούν επίσημα μέσω της ίδιας της Ajax και να γίνουν και οι ίδιοι πιστοποιημένοι Ajax Specialists.

Η SATSTORE ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2007 από μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στα Ηλεκτρονικά συστήματα. Στόχος της είναι να δημιουργήσει νέα, μοναδικά και καινοτόμα Hi-End προϊόντα για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του HDTV. Η εταιρεία έχει ομάδες έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κορέα. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται τόσο στην Κίνα, όσο και στην Κορέα.

Η SECURITY FO.R.S. – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ Α.Ε. ξεκίνησε την επιτυχημένη και ανοδική της πορεία στην Κρήτη το 1982. Έχοντας σαν έδρα το Ηράκλειο και καλύπτοντας όλη την Ελλάδα όσον αφορά στην ασφάλεια των επιχειρήσεων – οικιών – προσώπων αυτής, εδραιώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα στον χώρο, τόσο με τη συνέπεια της, όσο και με τις άψογες σχέσεις της με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τη νέα τεχνολογία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών ασφαλείας, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Η πορεία αυτή κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για πληρέστερη υποστήριξη των πελατών της, μέσω της εμπορίας – εγκατάστασης – και συντήρησης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας όπως:

• Ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού.

• Συστήματα περιμετρικής κάλυψης.

• Συστήματα πυρανίχνευσης – κατάσβεσης.

• Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως (CCTV).

• Μεταφορά και μετάδοση εικόνας (Ασύρματα – Ενσύρματα – Μέσω δικτύων – Internet).

• Συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας ψυγείων.

• Συστήματα ελέγχου πρόσβασης – χρονοπαρουσίας (Access Control).

• Αντικλεπτικά συστήματα προστασίας εμπορευμάτων.

• Θυροτηλεοράσεις κατοικιών & κτιριακών συγκροτημάτων.

• Τηλεφωνικά κέντρα – Fax –Ασύρματα τηλέφωνα.

Η TECNOHELLAS είναι μέλος του ομίλου KEEPER, ενός ομίλου με μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή συνεχή παρουσία στον τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφαλείας. Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο Σταθμό Λήψεως και διαχείρισης Συμβάντων, ο οποίος λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως. Η TECNOHELLAS είναι ο μοναδικός 24ωρος σταθμός, ο οποίος υλοποιήθηκε βάσει ειδικής μελέτης που εκπονήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καταθέτοντας τα ανώτερα διαπιστευτήριά του εξ αρχής. Από την πρώτη στιγμή, ο Σταθμός εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να είναι συμβατός με όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς και να παρέχει δυνατότητα λήψης εικόνας. Η σύνδεση με τον προστατευόμενο χώρο γίνεται μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, κινητής τηλεφωνίας (GSM/GPRS) ή γραμμής Internet (ADSL) μέσω των μισθωμένων γραμμών Οπτικής Ίνας και Ασύρματης Μικροκυμματικής Ζεύξης που διαθέτει η εταιρεία.

Η Κεντρική Διοίκηση και Διαχείριση υλοποιείται από Μηχανολόγους Μηχανικούς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οποίοι φροντίζουν διαρκώς για τη διατήρηση της πιστότητας εφαρμογής των διαδικασιών. Οι χειριστές της TECNOHELLAS εκπαιδεύονται στη διαχείριση Σημάτων, βασιζόμενοι στην ειδική αυτή μελέτη και έχουν ως αποκλειστική αρμοδιότητα και υποχρέωση, τη διαχείριση των λαμβανομένων σημάτων και την επικοινωνία με τους υπεύθυνους του χώρου, τις αρμόδιες αρχές και τον εγκαταστάτη.

Η HotelToolbox έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών (mobile & web) για ξενοδοχεία, και ειδικότερα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες και την οργάνωση των εσωτερικών λειτουργιών του ξενοδοχείου ( Hotel Operations). Οι εφαρμογές της HotelToolbox έχουν ως στόχο την αύξηση των εσόδων, την εξοικονόμηση κόστους, την εσωτερική οργάνωση των διαδικασιών ενός ξενοδοχείου, και την καλύτερη επικοινωνία του προσωπικού, αλλά και της διοίκησης.

Ενδεικτικοί τομείς που καλύπτονται από τις εφαρμογές του HotelToolbox:

Hotel Operations: Βλαβοληψία, προληπτική συντήρηση, οργάνωση εργασιών, ηλεκτρονικά έντυπα (π.χ. food waste, Μετρήσεις ph, ISO/Haccp), housekeeping, διαδικασίες ξενοδοχείου.

Εξυπηρέτηση πελατών: Πληροφόρηση, παραγγελίες, κρατήσεις (spa, εστιατόρια κ.ά.), πρόγραμμα δραστηριοτήτων, concierge services, διαχείριση παραπόνων πελατών.

Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται μικρά ξενοδοχεία και βίλες μέχρι πολυτελή resorts και αλυσίδες ξενοδοχείων.

Τεύχος 160

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ