Skip to main content
20 October 2022 06:52

Γνωριμία με τους εκθέτες της Creta Electronix 2022

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Κρήτη είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στην Ελλάδα, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

Σήμερα, συνεχίζουμε την παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στην CRETA ELECTRONIX, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν και να είστε προετοιμασμένοι για την επίσκεψή σας στον εκθεσιακό χώρο. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

Η Lemco έχει πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού μετάδοσης και διανομής τηλεοπτικών σημάτων. Γνωστή για τα υψηλά πρότυπα ποιότητάς της, αλλά και το ευρύ φάσμα των καινοτόμων προϊόντων της, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελληνική, αλλά και την Παγκόσμια αγορά. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Lemco ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος μέσω RF, IP αλλά και οπτικών ινών, όπως τα παρακάτω:

• DTV RF διαμορφωτές.

• Επαγγελματικά Ηeadends.

• Ενισχυτές CATV, εξασθενητές κ.λπ.

• Πολυδιακόπτες.

• Λύσεις διανομής Fiber Optics (GPON, ONU, κ.ά.).

• IPTV middleware.

• HDMI προϊόντα.

• Διάφορα αξεσουάρ (π.χ. RF διακλαδωτές, ομοαξονικά καλώδια κ.λπ.).

Κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Lemco, προσφέρουν οικονομικές, επαγγελματικές λύσεις, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις ανάγκες της Ελληνικής, αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Η επιχείρηση Φαϊτάκης ιδρύθηκε το 1996, με κύριο αντικείμενο την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, εγκατάστασης και προμήθειας όλων των ηλεκτρονικών εξοπλισμών μιας ξενοδοχειακής μονάδας (τηλεφωνικά κέντρα, δορυφορικά συστήματα, πυρασφάλεια, ασύρματο – ενσύρματο Internet, energy saving, access control, bms, θέατρα κ.λπ.).

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα για παροχή γρήγορου Internet με το όνομα «Spider». Με τους εξειδικευμένους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί, καθιστά την εφαρμογή ιδανική και ευέλικτη για κάθε ξενοδοχείο, καφέ, δήμο και γενικά για κάθε εφαρμογή puplic internet access.

Οι πελάτες της επιχείρησης είναι Ξενοδοχειακές μονάδες, Δημόσιοι Οργανισμοί, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Δήμοι, Ιεροί Ναοί, ιδιώτες κ.ά. Μεταξύ των πελατών της είναι αρκετές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας.

Η Φαϊτάκης με τη συνέπεια, την τεχνογνωσία της, το Spider και τους οίκους που αντιπροσωπεύει μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μία επιχείρηση συνεχούς ανάπτυξης και παροχής προϊόντων αιχμής.

Η εταιρεία προσφέρει μία πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών όπως:

• Αυτοματισμούς ξενοδοχείων.

• Έξυπνα κτίρια.

• KNX.

• BMS.

• IoT.

• Τηλεφωνία.

• Τηλεοπτικά συστήματα.

• Πυρασφάλεια.

• Internet-Hot Spots.

• Δίκτυα Οπτικών ινών και χαλκού.

• Επαγγελματικό ήχο και φως.

• CCTV.

• Συνεδριακούς χώρους.

Η NSC Hellas A.E. ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Πρόκειται για το νέο branch του Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου NSC Sicherheitstechnik GmbH στην Ελλάδα.

Η NSC αναπτύσσει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα Πυρανίχνευσης σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, VdS και ISO9001. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα – μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Bielefeld της Γερμανίας. Πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο.

Η NSC Hellas A.E. είναι ένα από τα 9 διεθνή παραρτήματα της Γερμανικής μητρικής κατασκευαστικής εταιρείας. Υπάρχουν ακόμα 8 διεθνή γραφεία με έδρες το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Ντουμπάι, την Ινδία και τη Ρωσία.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με EN54-13, από τον φορέα πιστοποίησης VdS και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο project πυρανίχνευσης. Οι τελικοί πελάτες και οι εγκαταστάτες μπορούν να αισθάνονται πλέον την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει κάθε εγκατεστημένο σύστημα της NSC.

Επιπλέον η NSC Hellas A.E. διατηρεί ως αντικείμενό της τη διάθεση πιστοποιημένων κατά ΕΝ54 συστημάτων Μεγαφωνικής Αναγγελίας κινδύνου (PA/VA), καθώς και CCTV.

Εκτός του τμήματος πωλήσεων διαθέτει και τμήμα presales – συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν την πώληση, αλλά και aftersales – για τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ επεκτείνει και τη φυσική της παρουσία έχοντας γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Τέλος, η NSC Hellas A.E. παρέχει εκπαίδευση σε όλη την γκάμα των προϊόντων πυρανίχνευσης. Οι τεχνικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας, είναι εντεταλμένοι για την εκπαίδευση των συνεργατών, μέσα από τη διοργάνωση σεμιναρίων, που διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα εν λόγω σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους τεχνικούς που εγκαθιστούν συστήματα πυρανίχνευσης, αλλά είναι χρήσιμα και για τους μηχανικούς πωλήσεων προκειμένου να μάθουν για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες των συστημάτων και τις γενικότερες εξελίξεις και κατευθύνσεις του κλάδου. Ειδική μνεία γίνεται στις μελέτες νέων έργων με αναλυτική αναφορά στον σχεδιασμό της προτεινόμενης λύσης, την απαιτούμενη καλωδίωση, τη συντήρηση του εξοπλισμού κ.ά.

Η SOLO Security Systems ιδρύθηκε από τον σημερινό Managing Director Βασίλη Καραγιαννάκη την 1η Μαρτίου 2004 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και λαμβάνοντας υπόψιν τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, οι όποιες καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη ασφαλείας. Σήμερα, η εταιρεία στεγάζεται στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Το ισχυρό σημείο και το κλειδί της επιτυχίας της εταιρείας ήταν ανέκαθεν η άρτια οργάνωση όλων των βαθμίδων παροχής υπηρεσιών.

Στόχος της:

• Η ικανοποίηση του πελάτη και η ολοκληρωμένη κάλυψή του σε όλους τους βασικούς τομείς.

• Διαρκής ενημέρωση, εκπαίδευση για νέα προϊόντα – τεχνολογίες.

• Τεχνική υποστήριξη.

• After Sales Service.

• Προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας στην καλύτερη τιμή.

• Προϊόντα και υπηρεσίες φιλικές στον τελικό καταναλωτή – χρήστη.

Η akatos.net ιδρύθηκε το 2004 και αντικείμενο των εργασιών της είναι η πώληση και η υποστήριξη των προϊόντων μέσω δικτύου μεταπωλητών ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι αντιπρόσωπος και εισαγωγέας αναλογικών/ψηφιακών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με τεχνογνωσία στο αντικείμενο και πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Τα προϊόντα που διανέμει η εταιρεία είναι κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συστήματα συναγερμού και ελέγχου πρόσβασης, computers, θυροτηλεοράσεις, συσκευές GPS-διαχείρισης στόλου, περιφερειακά συστημάτων ασφαλείας και άλλα συναφή προϊόντα. Σε όλους τους συνεργάτες παρέχεται εκπαίδευση για την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση των προϊόντων, όπως απομακρυσμένη επίβλεψη μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, IP τοπολογία και σχεδιασμός εγκαταστάσεων. Μερικές από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει η akatos.net είναι η Hikvision, η Meanwell, η Teltonika, η INIM, η ALEAN και πολλές ακόμα.

Οι εταιρείες DIGITAL INNOVATIONS B.V. και ENSAT TECHNOLOGIES δραστηριοποιούνται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου ηλεκτρονικών και project management, υποστηρίζοντας από μια απλή δορυφορική εγκατάσταση έως τεχνολογίες, όπως WI-FI, FTTR, IPTV, Digital Signage, EOC, DOCSIS, αλλά κυρίως με έμφαση στα προϊόντα που αφορούν στην οπτική ίνα.

Διαθέτουν εξειδίκευση στη διαχείριση της οπτικής ίνας, software και hardware, έχοντας στο πελατολόγιό τους εταιρείες κολοσσούς, παγκόσμιας εμβέλειας και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Οι εταιρείες υλοποιούν πολύ εξειδικευμένα project σε όλη την Ευρώπη.

Τεύχος 155

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ