Skip to main content
13 October 2022 06:46

Γνωριμία με τους εκθέτες της CRETA ELECTRONIX 2022

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Κρήτη είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στην Ελλάδα, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε μερικούς ακόμα από τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν στην CRETA ELECTRONIX, για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

Η Euroguard Security έρχεται να δώσει την απάντηση σε κάθε ανάγκη των συνδρομητών της για μέγιστη ασφάλεια εξελίσσοντας το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Διαχείρισης Εικόνας που ήδη διαθέτει, σε ένα σύγχρονο και προηγμένο τεχνολογικά Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας. Η Euroguard, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών αποτελεί το πλέον σύγχρονο Κέντρο Επιχειρήσεων που θέτει ως πρωταρχικό μέλημα τους εγκαταστάτες και τα Κέντρα Λήψης Σημάτων, εκμηδενίζοντας το λειτουργικό τους κόστος, καθώς όλες οι υποδομές τους μεταφέρονται στο κέντρο της Euroguard.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας θέτοντας ως βασικό σκοπό της την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της. Μέχρι και σήμερα, κατάφερε να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στον σύγχρονο τρόπο ζωής, στις ανάγκες που γεννιούνται καθημερινά, πάντα, συμβαδίζοντας με τη ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη για να καθιερωθεί ως η πιο αξιόπιστη και πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της.

Μέσα από τη συνεχή επικοινωνία που έχει με τους χρόνιους πελάτες της, έγινε απόλυτα σαφές πως η αγορά απαιτεί ένα ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα ασφάλειας, που θα εξασφαλίζει στους συνεργάτες της και στους πελάτες των συνεργατών της, το αίσθημα της σιγουριάς και της βεβαιότητας των υψίστης ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών ασφάλειας, βεβαιότητα που θα είχαν και οι ίδιοι εάν βρίσκονταν στον χώρο της εποπτείας και δραστηριότητας του Κέντρου Επιχειρήσεων της EUROGUARD SECURITY.

Το 2003, ο Τουριόγλου Φαίδων δημιούργησε την ατομική επιχείρηση «ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών. Στη συνέχεια, το 2008 δημιουργήθηκε παράλληλα η οικογενειακή επιχείρηση «Τουριόγλου Φαίδων & ΣΙΑ ΟΕ» με την ίδια απασχόληση και επιπλέον τις Εισαγωγές Ηλεκτρονικών ειδών & τηλεπικοινωνιακού υλικού. Σήμερα, και οι δύο εταιρείες ασχολούνται με τη χονδρική διάθεση των προϊόντων που εισάγουν, σε όλη την χώρα, και κατέχουν σημαντική θέση στην αγορά λόγω της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της FT Electronics διανέμονται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και συναφών ειδών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και από διακεκριμένους χονδρέμπορους. Βασικός της στόχος αποτελεί η συνεχής ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στον μέγιστο δυνατό βαθμό μέσω της διαρκούς βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Στο site της FT Electronics θα συναντήσετε προϊόντα οικιακού αυτοματισμού και ασφαλείας της Hom-io.

Η PROMAX είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου και μέτρησης, προϊόντων broadcast και εξοπλισμού διανομής σήματος τηλεόρασης. Οι σειρές των προϊόντων της περιλαμβάνουν όργανα μέτρησης για την τηλεόραση, την εκπομπή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi), αλλά και δίκτυα οπτικών ινών, αναλυτές FTTH και GPON. Περιλαμβάνονται επίσης και ειδικές διατάξεις-συσκευές προορισμένες για την τεχνολογική εκπαίδευση των φοιτητών σε σχολές και πανεπιστήμια.

Μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες της εταιρείας είναι: IP streamers & IP converters (ASI, DVB-T), αλλά και υψηλής ποιότητας διαμορφωτές DVB-T.

Οι αναλυτές φάσματος και τα πεδιόμετρα της PROMAX για την ψηφιακή τηλεόραση – δορυφορική, επίγεια και καλωδιακή – θεωρούνται τα κορυφαία της αγοράς και παραδοσιακά ορίζουν τον πήχη για τον ανταγωνισμό. Μετά τις εξαιρετικές σειρές πεδιομέτρων MC-xxx, PROLINK, TV Explorer, παρουσιάστηκε πρόσφατα η σειρά HD Ranger που έφερε μία ακόμα επανάσταση στον τρόπο μετρήσεων για την τηλεόραση.

Για μισό αιώνα πλέον, η PROMAX έχει την πρωτοπορία στον σχεδιασμό και την παραγωγή οργάνων μετρήσεων. Η επιτυχία της έχει φτάσει πέρα από τη φαντασία των ιδρυτών της εταιρείας, αφού τα τελευταία 50 χρόνια τα προϊόντα της PROMAX έχουν εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου. Πέρα από τη δημιουργία νέων πρωτοποριακών προϊόντων, η PROMAX έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη της αλλαγής των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, βοηθώντας την εξέλιξή τους σε νέα πρότυπα.

Έχει στηρίξει άλλους κατασκευαστές ηλεκτρονικών στην παραγωγή προϊόντων υψηλότερης ποιότητας και καλύτερης αποδοτικότητας. Έχει τέλος βοηθήσει ουσιαστικά τα πανεπιστήμια να εξοικειώσουν τους φοιτητές τους με τις νέες τεχνολογίες. Την τελευταία εικοσαετία η PROMAX Hellas στηρίζει την παρουσία της PROMAX σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες γειτονικές χώρες.

Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης και κατοικίας. Στο πλούσιο πελατολόγιό της ανήκουν μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί του δημοσίου, αλλά και χιλιάδες ιδιώτες, οι οποίοι την εμπιστεύονται καθημερινά για την προστασία της περιουσίας τους.

Με πολυετή εξειδίκευση στην προστασία και ασφάλεια, η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες πρωτοποριακές λύσεις που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα.

Η συνεργασία της εταιρείας με τους κορυφαίους προμηθευτές χρηματοκιβωτίων και η προσεκτική μελέτη των αναγκών κάθε πελάτη, επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει λύσεις κατάλληλες, ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες τους. Για τον λόγο αυτόν, η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ προσφέρει προϊόντα υψίστης ποιότητας, αξιόπιστα στη λειτουργία τους, ευέλικτα στις δυνατότητες που προσφέρουν, εύκολα στη χρήση και τη συντήρησή τους, με επιλογές αναβάθμισης.

Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ, από το 1982, προσφέρει στους πελάτες της, προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλειας, στο πιο υψηλό επίπεδο. Μετά από 40 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας της πρώτης γενιάς στο τιμόνι της εταιρείας, η δεύτερη γενιά ενισχύει με τη σειρά της την εταιρεία με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της, πάντα φυσικά με την καθοδήγηση και την εμπειρία των μεγαλύτερων.

Η Blue Technologies είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Ericsson-LG Enterprise και της σειράς προϊόντων iPECS στην Ελλάδα.

Η ομάδα της εταιρείας έχει περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας στην ICT αγορά. Το 2014 ιδρύθηκε η Blue Technologies, με στόχο την ισχυροποίηση της ομάδας στην αγορά PBX/Τηλεφωνίας της Ελλάδας.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσω των προηγμένων συστημάτων ενοποιημένων επικοινωνιών που παρέχονται από την Ericsson-LG Enterprise για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις και συστήματα που βασίζονται στο cloud telephony.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας, των τηλεπικοινωνιών, του αυτοματισμού γραφείου, του αυτοματισμού κτιρίων και των ηχητικών συστημάτων.

Η επιτυχία και η συνεχώς ανοδική πορεία της οφείλεται στην εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών της, στη σωστή επιλογή των προϊόντων και την αμετάκλητη προσήλωση στην υποστήριξη των πελατών μετά την πώληση. Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού στις νέες τεχνολογίες είναι μονόδρομος για την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

Είναι πρωτοπόρος εταιρεία, και από την ίδρυσή της έως και σήμερα οδηγεί τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της, εισάγοντας πάντα πρωτοπόρες τεχνολογίες και τρόπους εφαρμογής σε κάθε λύση.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1991, με όραμα την ανάπτυξη, τις καινοτομίες και την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αντικείμενό της είναι η μελέτη, η εισαγωγή, η προμήθεια, η εγκατάσταση και η άρτια τεχνική υποστήριξη συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Τεύχος 150

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ