Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Οκτωβρίου 2022 06:53

Γνωριμία με τους εκθέτες της CRETA ELECTRONIX 2022

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Κρήτη είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στην Ελλάδα, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν οι εν λόγω εταιρείες πριν την επίσκεψή σας στον εκθεσιακό χώρο.

Το ARK Security Marketplace είναι 100% εστιασμένο, ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι επαγγελματίες των συστημάτων ασφαλείας σε επίπεδο χονδρικής πώλησης. Θέλοντας να δώσει μία νέα προοπτική με στοχευμένες υπηρεσίες και ένα «One Stop» σημείο συνάντησης για τη χονδρική, η εταιρεία δημιουργεί το b2b portal www.arktech.gr. Στο νέο b2b site μπορούν να εγγραφούν μόνο επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να έχουν πρόσβαση στα εκατοντάδες προϊόντα από τα κορυφαία Brands της αγοράς, με ανταγωνιστικές τιμές, αποκλειστικές προσφορές, προσωπικό σύμβουλο που θα δίνει λύσεις και θα συμμετέχει σε μελέτες, live επικοινωνία και άλλα πολλά. Κάθε μέλος της ARK, είναι μέλος ενός μεγάλου Security Marketplace για επαγγελματίες της ασφάλειας, που πέρα από την πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα με καταπληκτικές τιμές, έχει μοναδικά προνόμια! Κάθε μήνα τα μέλη του νέου marketplace επωφελούνται από νέες προσφορές και μοναδικές ευκαιρίες, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή συμβουλή τεχνικής φύσεως, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα είναι πάντα εκεί για να δώσει άμεσα την καλύτερη λύση. Στην ARK θα συναντήσετε προϊοντικές λύσεις από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους όπως είναι η Hikvision, η AJAX, η ALEPH, η SATEL, η SUPREMA, η URFOG, η Honeywell, και πολλοί ακόμα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής.

Η G.I. Security ή Greece Intenational Security ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πώς ξεκίνησαν όλα: Την εποχή που άρχισε να μπαίνει στη ζωή μας ο όρος «Σύστημα Ασφαλείας», τα συστήματα ήταν απλές κατασκευές, βασισμένες στην τεχνολογία των relay και των απλών χρονικών κυκλωμάτων. Ο τρόπος ενεργοποίησης-απενεργοποίησης ήταν εξίσου απλός, βασισμένος στη χρήση κλειδοδιακοπτών. Έτσι ξεκίνησαν όλα το 1978 με την ίδρυση της Greece International ή όπως είναι σήμερα γνωστή G.I. SECURITY SA. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού, στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά.
Η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. δραστηριοποιείται μόνο στη Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει. Συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες διανέμοντας προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως CADDX, OPTEX, RISCO, VESTA, VENITEM, TANE, DIXIE, WINLAND, TIANDY, TAKEX, ZKTECO, κ.ά.

Η PGM είναι μία αμιγώς ελληνική και ταχέως αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία, με διάθεση και όρεξη για κάτι καινούργιο. Σκοπός της εταιρείας είναι η χονδρική πώληση, η διάθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, όπως συστήματα συναγερμού, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης, rack και εξειδικευμένοι αυτοματισμοί.

Η εταιρεία PGM εδρεύει στην Αθήνα, τα στελέχη της είναι άτομα με εμπειρία πολλών ετών στον κλάδο και τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Απευθύνεται σε εταιρείες και τεχνικούς που απαιτούν άριστη σχέση ποιότητας και τιμής (value for money). Συνεργάζεται με εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Texecom, η TVT, η Hikvision, η INIM Electronics, κ.λπ.

Η Rakson Α.Ε. δημιουργήθηκε το 2000 από τον Ραβάνη Κωνσταντίνο με εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας από το 1988, και ασχολείται με τη χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και την τεχνική υποστήριξή τους. Καλύπτει τους πελάτες της με προϊόντα, όπως θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα, συστήματα συναγερμού, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, προϊόντα ανίχνευσης θερμοκρασίας, οπτική ίνα για πάρκα, συστήματα κραδασμού & πίεσης, αναγνώριση προσώπου-πινακίδας, έλεγχος εθνικών οδών & χώρων στάθμευσης, πυρανίχνευση, συστήματα εκκένωσης χώρων & συνεδρίων, access control, χρόνο-παρουσίαση, καλώδια & μπαταρίες, αυτοματισμοί θυρών & ρολών, αυτοματισμοί ξενοδοχείων, νοσοκομείων, συστήματα ενδοεπικοινωνίας & ελέγχου πρόσβασης σε χώρους υψηλής ασφάλειας, φακοί & φωτιστικά εργασίας, ανιχνευτές μετάλλου χειρός και πύλες, περιστροφικές πύλες, συστήματα ακτινών Χ, συστήματα αποθήκευσης αντικειμένων και παράδοσης δεμάτων. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας. Ο στόχος και η φιλοσοφία της είναι να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες της.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις Golmar, iCatch, ELKRON, AVS Electronics, ELAN, ALEAN, BIGBAT, PASO, CASTEL, Bitronvideo και πολλές ακόμα.

Την εμπιστεύονται πάνω από 1.600 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτησή σας. Παρέχει μοναδικά προνόμια όπως: 15 ώρες τεχνική υποστήριξη κάθε μέρα, ασφαλιστική κάλυψη προϊόντων κατά παντός κινδύνου, δωρεάν μελέτη εγκατάστασης θυροτηλεόρασης, επέκταση εγγύησης θυροτηλεόρασης.

Η εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των σύγχρονων συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας, τις οποίες εισάγει και διακινεί χονδρικώς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζομένων καταστημάτων. Τα είδη που διακινεί είναι:

• Δορυφορικοί και επίγειοι ψηφιακοί δέκτες για τηλεοράσεις.

• Υλικά και παρελκόμενα για δορυφορική και επίγεια τηλεοπτική λήψη (οικιακή και επαγγελματική).

• Κεραίες και κάτοπτρα για επίγεια ή δορυφορική λήψη.

• Συνδρομητικές κάρτες για δορυφορικούς δέκτες.

• Τηλεοράσεις, οικιακές και επαγγελματικές (ξενοδοχεία).

• Tablets και σύγχρονες ψηφιακές μικροσυσκευές.

• Κάμερες και καταγραφικά.

• Φωτοβολταϊκά συστήματα.

• Προϊόντα φωτισμού LED.

Πρόσφατα η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ εισήγαγε το ΜΑΓΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ένα αυτοκόλλητο φιλμ που επικολλάται σε υπάρχοντα τζάμια, τα οποία μετά από αυτό μπορούν να γίνονται διαφανή ή αδιαφανή με τηλεχειρισμό.

Επίσης, εισήγαγε την ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ – ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο Digital Star-100 για απομακρυσμένη παροχή πρόσβασης σε κατοικίες, χωρίς να απαιτείται επικοινωνία μέσω Internet ή κινητής τηλεφωνίας ή άλλου μέσου! Τα προϊόντα διακινούνται μέσα από ευρύ δίκτυο 1600 περίπου συνεργατών και καταστημάτων που καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κος Άκης Καραϊωσηφίδης.

Στόχος της ADESCO είναι να διατηρήσει την πρωτοπορία ως εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών IoT/M2M στον τομέα της ασφάλειας, να αναπτύξει τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς του M2M/IoT και σύντομα να αποκτήσει ηγετική θέση σε όλο το φάσμα υπηρεσιών M2M/IoT στην Ελλάδα.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει καινοτόμα, κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες για να δημιουργεί καινούργιους ευχαριστημένους πελάτες και να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων πελατών της για πάντα. Όραμά της είναι η παροχή ποιότητας και ασφάλειας στις υπηρεσίες της, οι οποίες θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της.

Εμπιστοσύνη, εμπειρία και τεχνογνωσία είναι οι στρατηγικοί πυλώνες στους οποίους βασίζεται η εταιρεία για να πετυχαίνει συνεχή ανάπτυξη μέσα από τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και την καινοτομία. Η εταιρεία ενσωματώνει ακεραιότητα, τιμιότητα και εταιρική ηθική σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Τεύχος 145

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ