Skip to main content
19 February 2024 12:35

Γνωριμία με μερικούς ακόμα εκθέτες της Athens Electronix 2024!

Συνεχίζουμε και σήμερα την παρουσίαση των μεγαλύτερων εταιρειών των κλάδων των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων που θα λάβουν μέρος στην Athens Electronix 2024! Στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, από τις 09:30 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα, η εκδοτική εταιρεία Libra Press έχει φροντίσει για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου event της αγοράς! Η Athens Electronix 2024, η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες της για να έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε όλες τις μεγάλες εταιρείες για όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας!

Όλοι οι επαγγελματίες τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με τα στελέχη των μεγαλύτερων συμμετεχουσών εταιρειών, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις!

Η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024 συνεχίζεται και σήμερα για να γνωρίσετε τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν στην έκθεσή μας και να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας!

Η KEEPER Hellas, η μητρική εταιρεία του ομίλου KEEPER Group, αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο σημαντικών κατασκευαστικών οίκων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας του εξωτερικού, προερχόμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αμερική και την Ασία.

Η KEEPER Hellas δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων ασφάλειας χώρων από το 1998. Η ενασχόληση της επιχείρησης αποκλειστικά με το χονδρικό εμπόριο άρχισε το 2003, ύστερα από την κατασκευή και διάθεση, αποκλειστικά στους επαγγελματίες εγκαταστάτες, της εσωτερικής μαγνητικής επαφής NOVA. Ύστερα από την επιτυχημένη προώθηση των επαφών, η εταιρεία διεύρυνε την ενασχόλησή της με το χονδρικό εμπόριο, εισάγοντας προϊόντα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας από τους πλέον αξιόλογους οίκους του εξωτερικού.

Η KEEPER Hellas, μέσα σε λίγα χρόνια, έχει καταφέρει να συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με κάποια από τα σπουδαιότερα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων ασφαλείας του κόσμου. Μερικές από τις πιο εξέχουσες συνεργασίες είναι η αποκλειστική αντιπροσώπευση του καλύτερου οίκου συστημάτων ασφαλείας στην παγκόσμια αγορά, της Tecnoalarm. Επίσης, η επίσημη αντιπροσώπευση της Dahua Technology, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά οίκους της αγοράς στα CCTV.

Επιπλέον, ορόσημο αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο eυρωπαϊκό oίκο κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, Kodinis Raktas, με τον οποίο σχεδιάζονται τα συστήματα NOVA Security. Στο portfolio της KEEPER Hellas, ανήκουν επίσης και αντιπροσωπείες πολλών σπουδαίων οίκων του εξωτερικού που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουν, αλλά και για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν στον σχεδιασμό τους. Εφαρμογές των προϊόντων τους συναντώνται στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις συστημάτων της παγκόσμιας αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρεται ο Αμερικάνικος οίκος κατασκευής των πιο προηγμένων Megapixel καμερών, Arecont Vision.

Η Κοlossos Security προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας και security για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Αναλαμβάνει τη μελέτη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και τη διαρκή εποπτεία της άψογης εφαρμογής του προσωπικού σας πλάνου προστασίας.

Η Kolossos Security είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες security και παροχής υπηρεσιών φύλαξης και ασφαλείας στην Ελλάδα. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η σφαιρική γνώση του κλάδου, η εξειδίκευσή μας στα συστήματα ασφάλειας και οι ολοένα εξελισσόμενες πρακτικές που ακολουθούμε συμβάλλουν στην ταχύτατη ανάπτυξή μας.

Με γνώμονα τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, αλλά και την απόλυτη εχεμύθεια και ακεραιότητα, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια, προστασία και διαρκή κάλυψη.

Στην Kolossos Security επενδύουμε συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό μας, το οποίο επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια και στη συνέχεια, φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε άρτια με βάση τις τελευταίες εξελίξεις.

Επιπρόσθετα, ενημερωνόμαστε τακτικά για ό,τι νέο και καινοτόμο σχεδιάζεται και κυκλοφορεί, ώστε να προάγει την ασφάλεια.

Παρακολουθούμε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και διαθέτουμε υψηλής ακρίβειας εξοπλισμό.

Όλα τα παραπάνω εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας. Έτσι, χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσαρμόζουμε τη στρατηγική μας στις εκάστοτε ανάγκες τους και διατηρούμε δεσμούς που αντέχουν στον χρόνο.

Η εταιρεία Leband Electronics ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1975 στην Αθήνα από τον Ιωάννη Λεμπιδάκη. Τον Ιανουάριο του 2006, όταν οι Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης και Αντώνης Παρτσινέβελος προστέθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας ως συνέταιροι, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Lemco. Στα 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έχει καταλάβει ηγετική θέση στον τομέα των ηλεκτρονικών / ψηφιακών προϊόντων, γεγονός που οφείλεται στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, καθώς και στη δυνατότητα σχεδίασης, κατασκευής και διάθεσης καινοτόμων προϊόντων που η ίδια έχει αναπτύξει και εξελίξει στα εργαστήριά της. Το συγκριτικό της αυτό πλεονέκτημα καθιστά τη Lemco απόλυτα εξειδικευμένη στον κλάδο της, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα να δίνει λύσεις σε κάθε τεχνικό πρόβλημα που προκύπτει, διαθέτοντας άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Όραμά μας στη Lemco είναι η διατήρηση ηγετικής θέσης στην κατασκευή μονάδων εκπομπής / αναμετάδοσης και ενίσχυσης σήματος τηλεόρασης στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς του 21ου αιώνα, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας.

Με επίκεντρο την καινοτομία και την αφοσίωσή μας στην έρευνα, εξακολουθούμε να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε in-house προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η εταιρεία Microlink Technology & Security ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται µε επιτυχία στον τοµέα της εισαγωγής και εµπορίας συστηµάτων ασφαλείας, καθώς και στο κοµµάτι των προϊόντων προηγµένης τεχνολογίας.

Η εταιρεία µας διατηρεί πολυετή και άριστη συνεργασία µε αναγνωρισµένους κατασκευαστικούς οίκους, εξασφαλίζοντας τη διανοµή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων ασφαλείας.

Κύριος στόχος µας είναι η ικανοποίηση και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών µας, έχοντας πρώτα κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες τους.

Η Microlink Technology & Security εγγυάται τη διαθεσιµότητα και τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων, τα οποία διαρκώς εµπλουτίζονται (καταγραφικά, κάµερες, συναγερµοί, πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης και IP Τεχνολογία).

Η άριστη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση τόσο για την άµεση ενηµέρωσή σας όσο και για την επιλογή των καταλληλότερων προϊόντων, καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας και δυνατοτήτων προϊόντα µας, αποτελούν κύριο µέληµά µας.

Η τεχνική υποστήριξη µετά την προµήθεια των υλικών, καθώς και η τεχνολογική αναβάθµιση των προϊόντων, είναι αυτό που µας χαρακτηρίζει.

H Mistral Antenna Systems ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενισχυτών στην Ελλάδα. Αρχικά, ασχολήθηκε με την κατασκευή και εγκατάσταση συσκευών υψηλής συχνότητας, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες εκείνης της εποχής.

Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει, επεκτείνει επιτυχώς την γκάμα των προϊόντων της σε ενισχυτές ΤV, μίκτες, διακλαδωτήρες, RF modulators, φίλτρα και σε άλλα ηλεκτρονικά παρελκόμενα που σχετίζονται με την τηλεορασική λήψη.

Στόχος της εταιρείας είναι να προμηθεύει την αγορά με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, δημιουργώντας μια εποικοδομητική σχέση με τους συνεργάτες της. Δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Κάθε χρόνο το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης σχεδιάζει και βελτιώνει τα προϊόντα, προκειμένου να διασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της μέσω της βελτίωσης της ποιότητας.

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ