Skip to main content
6 February 2024 12:16

Γνωρίστε μερικούς ακόμα εκθέτες της Athens Electronix 2024!

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για το μεγαλύτερο γεγονός της αγοράς για το 2024, την Athens Electronix 2024! Η εκδοτική εταιρεία Libra Press διοργανώνει την Athens Electronix 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, με ωράριο λειτουργίας 09:30-20:00. Η Athens Electronix 2024 θα υποδεχθεί επαγγελματίες, με ή χωρίς φυσικά καταστήματα, για να έρθουν σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων των ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών, συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων και να γνωρίσουν τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις.

Η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024 συνεχίζεται και σήμερα για να γνωρίσετε τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν στην έκθεσή μας και να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας στην έκθεση!

ALLWAN

Η Allwan (www.allwan.gr) επικεντρώνεται στη διανομή και υποστήριξη επιλεγμένων τηλεπικοινωνιακών και δικτυακών προϊόντων. Συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους με στόχο να προσφέρει στην ελληνική αγορά ανταγωνιστικές και αξιόπιστες επιλογές, στους τομείς εξειδίκευσής της. Με γνώμονα την ανάγκη του σημερινού χρήστη για εύχρηστες, ευέλικτες και ποιοτικές λύσεις, η Allwan διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που διανέμονται από το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της και συγκαταλέγονται στους ακόλουθους τομείς:

IP Τηλεφωνία (Κύριες Συνεργασίες: Yeastar, Yealink, Snom, Akuvox, VTech)

Ο σχεδιασμός λύσεων τηλεφωνίας βασίζεται σε προϊόντα άριστης ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας. Στην κατηγορία VoIP περιλαμβάνονται Τηλεφωνικά Κέντρα τεχνολογίας IP (IP – PBX) με επιλογές Hardware Appliances, Software και Cloud) VoIP gateways, IP phones, Videophones, IP Doorphones, VoIP DECT Phones, Headsets και τηλεφωνικές συσκευές ειδικά για ξενοδοχεία.

Ασύρματη Δικτύωση (Κύριες Συνεργασίες: Ubiquiti, Mikrotik)

Ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις Wireless Hotspot και ασύρματων ζεύξεων point-to-point ή multipoint. Τις λύσεις συνθέτουν indoor / outdoor access points, wireless backhaul, hotspot gateways, outdoor CPEs / bridges, antennas, wireless gateways / controllers, Ethernet Switches και άλλα προϊόντα ασύρματης δικτύωσης.

Επιτήρηση Χώρων (Κύριες Συνεργασίες: Milesight, Trendnet)

Στις λύσεις δικτυακής επιτήρησης συγκαταλέγονται προηγμένα προϊόντα για την υποστήριξη απλών έως και ιδιαίτερα σύνθετων εγκαταστάσεων, όπως IP κάμερες υψηλής ευκρίνειας multi-megapixel (Dome, Bullet, Panoramic, Speed Dome, Fisheye) με πλούσια τεχνολογικά χαρακτηριστικά, NVRs / PoE NVRs και λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης.

Λύσεις Τηλεδιάσκεψης (Κύριες Συνεργασίες: Yealink)

Διατίθενται αξιόπιστες και καινοτόμες προτάσεις τηλεδιάσκεψης μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας που περιλαμβάνουν λύσεις Microsoft Teams & Zoom Video Conference, συστήματα mobile desktop, room ή enterprise video conference & media collaboration υψηλής τεχνολογίας. Διατίθενται επίσης συστήματα group audio για μετάδοση ήχου κρυστάλλινης καθαρότητας.

Λύσεις Δικτύωσης και Διασύνδεσης (Κύριες Συνεργασίες: Ubiquiti, Mikrotik, Milesight, TRENDnet)

Ευρεία γκάμα προϊόντων που εξασφαλίζουν πλήρη λειτουργικότητα, συμβατότητα και συνεχή ροή σε κάθε δικτυακή εφαρμογή: Ethernet Switches (Unmanaged / Managed), PoE / PoE+ Ethernet Switches, Serial Device Servers, Industrial Switches & Converters, Multi-WAN Routers, Security Gateways, 5G & 4G LTE Routers).

Το Δίκτυο Διανομής της Allwan περιλαμβάνει τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, μεταπωλητές και εγκαταστάτες που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Κύπρο. Εκτός από τις προϊοντικές λύσεις, η εταιρεία προσφέρει στους συνεργάτες της τις παρακάτω υπηρεσίες:

Μελέτη και Σχεδιασμός: Μελετώντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά, οι μηχανικοί της εταιρείας μας αξιολογούν τις ανάγκες του πελάτη και συνθέτουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Προμήθεια & Εγκατάσταση: Μεριμνούμε για την προμήθεια και την άρτια παράδοση του εξοπλισμού προς τους συνεργάτες μας, στους συντομότερους δυνατούς χρόνους. Η τεχνική μας ομάδα παρέχει υπηρεσίες παραμετροποίησης και εγκατάστασης κατόπιν αιτήματος των πελατών μας, για οποιαδήποτε λύση και προϊόν εμπορευόμαστε.

Εκπαίδευση: Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τις γνώσεις και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για να μπορούν να διαχειρίζονται και να αξιοποιούν πλήρως τα πλεονεκτήματα των λύσεων μας.

Τεχνική Υποστήριξη: Η συνέπεια στην τεχνική υποστήριξη των προϊόντων και των λύσεων που παρέχουμε πριν και μετά την πώληση είναι κύριο μέλημά μας. Η καταρτισμένη και πιστοποιημένη ομάδα των τεχνικών μας φροντίζει για αυτό.

Το σημαντικότερο κεφάλαιο της Allwan είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Κάθε μέλος της ομάδας εκπαιδεύεται να ακολουθεί τις εσωτερικές διαδικασίες ποιότητας και ασφάλειας της εταιρείας, προκειμένου να συμβάλει στην ορθή λειτουργία κάθε τμήματος. Τόσο το τμήμα πωλήσεων όσο και το τεχνικό τμήμα της εταιρείας αποτελούνται από εκπαιδευμένους και έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στους τομείς των ενοποιημένων επικοινωνιών και των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν και να υποστηρίζουν λύσεις για τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών.

ELASYS

H Elasys, με εμπειρία από το 1979 στα Συστήματα Ασφαλείας, ασχολείται με τη σχεδίαση και τη χονδρική πώληση Συστημάτων Ασφαλείας, Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης (CCTV) και Συστημάτων Περιπολίας.

Η πολυετής εμπειρία μας βοηθά στην επιλογή των καλύτερων προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς, σε προσιτές τιμές και στη δημιουργία σταθερών συνεργασιών με διακεκριμένες, σύγχρονες και πρωτοποριακές εταιρείες.

Η Elasys είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της αυστραλιανής εταιρείας Digiflex Pty Ltd, η οποία έχει πάνω από 70 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στη σχεδίαση και κατασκευή σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Αυστραλία, χρησιμοποιώντας τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας AS/NZSISO9001 για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμες επιδόσεις και αξιοπιστία.

Επίσης, η Elasys έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση βιομηχανίας Soyal Co Ltd από την Ταϊβάν, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης από το 1993 και η οποία διακρίνεται για το τεχνολογικό της πλεονέκτημα και τα καινοτόμα προϊόντα της.

Ακόμη, διαθέτει στην αγορά Συστήματα Περιπολίας, καθώς και επιλεγμένες Κάμερες και Καταγραφικά Υψηλής Ανάλυσης CCTV.

Το προσωπικό της εταιρείας είναι άρτια εκπαιδευμένο από τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε, ώστε να παρέχει άριστη τεχνική υποστήριξη και κατάρτιση στους πελάτες μας. Τα προϊόντα μας διανέμονται και υποστηρίζονται σε όλη την Ελλάδα, σε επιλεγμένες, πιστοποιημένες εταιρείες και επαγγελματίες.

Η εταιρεία μας, κατά την 35ετή διαδρομή της, συνεχίζει να διακρίνεται για τη συνέπεια, την ευθύνη και τον σεβασμό στον πελάτη.

ELS | Security & Automation Solutions

Από την ίδρυσή της το 2007, η εταιρεία Electrosystems Ε.Π.Ε. (ELS| Security & Automation Solutions) ειδικεύεται στην εισαγωγή, ανάπτυξη και διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στα συστήματα συναγερμού, βίντεο-παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης, αυτοματισμού και πυρανίχνευσης έτσι εξυπηρετούμε καλύτερα από οποιονδήποτε τις ανάγκες του επαγγελματία εγκαταστάτη μέσα από την πλήρη γκάμα προϊόντων και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Ο σκοπός της ELS είναι να διαθέτει πάντα τα ασφαλέστερα και ταυτόχρονα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για τους επαγγελματίες.

Με πορεία πάνω από δεκαπέντε χρόνια στον χώρο της χονδρικής διάθεσης συστημάτων ασφαλείας, η ELS είναι μία εταιρεία με σταθερές βάσεις, δυναμισμό και στελέχη με ισχυρή θέληση, δύναμη και μεράκι για συνέχιση του έργου τους. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι και η μεγαλύτερη επένδυσή της. Εμπειρία, τεχνική γνώση, συνεχιζόμενη κατάρτιση, problem-solving mentality είναι τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει και να παρέχει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις. Όλα αυτά, χάρη στη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει, όντας χρόνια στον κλάδο.

Πριν απ’ όλα επένδυση στον άνθρωπο λένε στην ELS! Συνεχής στελέχωση, εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση της ομάδας της ELS με το πιο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας είναι μερικά από τα μυστικά της. Επένδυση στους συνοδοιπόρους, συνεργάτες-πελάτες με γνώμονα πάντα να προσφέρει εξατομικευμένες εμπορικές και προϊοντικές λύσεις, άρτια τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες after-sale support. Στηρίζουμε τους συνεργάτες μας βάσει των αναγκών τους, αλλά και των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων. Η τιμολογιακή στρατηγική της ELS δίνει πλέον βαρύτητα στις εξατομικευμένες ανάγκες των συνεργατών της. Παρέχει, επιπλέον εξαιρετικές τιμές μέσω του B2B website και ποσοτικές εκπτώσεις και διατηρεί παράλληλα πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Το καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων είναι στη διάθεση των συνεργατών, ώστε να δώσει τις βέλτιστες tailor-made λύσεις, ακολουθώντας σταθερά την εξέλιξη της αγοράς και πάνω απ’ όλα τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Η ομάδα της ELS βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συνεργάτες της, παρέχοντας συνεχώς hands on σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της για όλα τα προϊόντα και για τη θυροτηλεόραση CGATE που είναι βέβαια η νέα ανερχόμενη δύναμη στον κλάδο.

Επιπλέον, ως επίσημος αντιπρόσωπος της Ajax και όντας η πρώτη εταιρεία που έφερε την Ajax στην Ελλάδα το 2016, προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας, το πληρέστερο στοκ στην αγορά και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη. Εκτός των πολυάριθμων σεμιναρίων και event που διοργανώνουμε, μπορούμε να πιστοποιήσουμε τους συνεργάτες της ELS επίσημα μέσω της ίδιας της Ajax και να γίνουν και οι ίδιοι πιστοποιημένοι Ajax Specialists.

EUROGUARD

Η Euroguard 24ωρο Κέντρο Λήψης Συναγερμού και Εικόνας συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο με εταιρείες Security και τεχνικές εταιρείες τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας και CCTV.

• Το 1980 εισάγει τον ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΤΗ για Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα της κατασκευάστριας εταιρείας ADEMCO.

• To 1997 παραγγέλλει τον ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΤΗ OSBORNE HOFFMAN 2000 στην Ελλάδα.

• Το 2007 αγοράζει τoν ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΤΗ ENIGMA ii στην Ελλάδα από την εταιρεία ALPHA ΕΠΕ.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με πρωταρχικό σκοπό την τεχνική της κατάρτιση και την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της. Κατάφερε να συνδυάζει όλα αυτά τα χρόνια τον σύγχρονο τρόπο ζωής, τις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά και τη ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη για να καθιερωθεί ως η πιο αξιόπιστη και πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της.

H Euroguard, έχοντας μια μακρά παρουσία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, παρέχει σε τεχνικές εταιρείες και εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας μια πληθώρα επιλογών παρακολούθησης και ενημέρωσης!

Μέσα από τη συνεργασία με την εταιρεία μας, παρέχουμε στους πελάτες σας άμεση και αναλυτική περιγραφή της κατάστασης του συναγερμού τους, τηλεφωνικά, μέσω διαδικτύου, απευθείας στο κινητό τους τηλέφωνο με SMS ή μέσω Android / Apple Εφαρμογών. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξει ο πελάτης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ενημέρωσή του θα γίνει αξιόπιστη και σίγουρη, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερώνεστε κι εσείς οι ίδιοι από τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

FT Electronics

Το 2003, ο Τουριόγλου Φαίδων δημιούργησε την ατομική επιχείρηση «ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών. Στη συνέχεια, το 2008 δημιουργήθηκε παράλληλα η οικογενειακή επιχείρηση «Τουριόγλου Φαίδων & ΣΙΑ ΟΕ» με την ίδια απασχόληση και επιπλέον τις Εισαγωγές ηλεκτρονικών ειδών και τηλεπικοινωνιακού υλικού. Σήμερα, και οι δύο εταιρείες ασχολούνται με τη χονδρική διάθεση των προϊόντων που εισάγουν, σε όλη την χώρα, και κατέχουν σημαντική θέση στην αγορά λόγω της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της FT Electronics διανέμονται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και συναφών ειδών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και από διακεκριμένους χονδρέμπορους. Βασικό της στόχο αποτελεί η συνεχής ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στον μέγιστο δυνατό βαθμό μέσω της διαρκούς βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Στο site της FT Electronics θα συναντήσετε προϊόντα οικιακού αυτοματισμού και ασφαλείας της Hom-io.

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ