Skip to main content
17 November 2023 07:59

Βραβεύσεις για τα προϊόντα της Samsung

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι οι τελευταίες τεχνολογίες της έλαβαν πολλαπλές διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, κατά τη διάρκεια των CES 2024 Innovation Awards.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung διακρίθηκε σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων της, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις, τα ηχεία, οι βιντεοπροβολείς και οι οικιακές συσκευές. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Samsung διευρύνει τα όρια, παρέχοντας συνδεδεμένες και εξατομικευμένες εμπειρίες που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών της.

Οι πιο σημαντικές διακρίσεις μας στα βραβεία καινοτομίας:

Το Galaxy Z Fold 5 βραβεύτηκε τόσο στην κατηγορία της ψηφιακής απεικόνισης/ φωτογραφίας όσο και σε αυτή των κινητών συσκευών, των αξεσουάρ και των εφαρμογών. Το Samsung Galaxy Z Fold5 προσφέρει μια εμπειρία αναδιπλούμενης κάμερας με επαγγελματικές δυνατότητες, ισχυρές και «έξυπνες» επιδόσεις. Το Galaxy Fold έχει τον πιο λεπτό σχεδιασμό σε Samsung foldable μέχρι σήμερα, εξαιτίας του επανασχεδιασμένου μεντεσέ Flex Hinge.

Είτε είναι διπλωμένο είτε όχι, το Galaxy Z Fold5 συντροφεύει εργασία και ψυχαγωγία. Οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσουν τις εφαρμογές παρουσίασης, σημειώσεων και ημερολογίου χάρη στην εμπειρία Multi Window. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν το αναδιπλούμενο smartphone πάνω στο γραφείο τους και μέσω της γραμμής εργασιών στο κινητό τους, να έχουν μια εμπειρία παρόμοια με αυτή ενός PC. Τέλος, με τη Flex Cam οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν δημιουργικές φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες.

Η Galaxy Watch6 Series βραβεύτηκε στην κατηγορία «Fitness & Sports». Τα νέα Galaxy Watch 6 και Galaxy Watch6 Classic παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση ευεξίας, ενώ έχουν μελετημένο σχεδιασμό και παρέχουν τις κατάλληλες ενημερώσεις, ώστε οι χρήστες να παρακολουθούν τη φυσική κατάστασή τους.

Τα Galaxy Buds FE βραβεύτηκαν στην κατηγορία των Ακουστικών και του Personal Audio. Οι συσκευές της κατηγορίας Samsung Galaxy FE ενσωματώνουν το feedback των χρηστών στο σχεδιασμό και την απόδοσή τους, για να παρέχουν εκπληκτικές λειτουργίες.

Η εφαρμογή Samsung Health βραβεύτηκε στην κατηγορία «Mobile Devices, Accessories και Apps». Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην παροχή εργαλείων που βελτιώνουν τη ζωή των χρηστών. Με το Samsung Health, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες λειτουργίες στη σειρά Galaxy Watch.

Τέλος, το Samsung Food, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, χρησιμοποιεί τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης για να βελτιστοποιήσει τα οφέλη που αποκομίζουν οι χρήστες από τις εφαρμογές, τις «έξυπνες» οικιακές συσκευές και τις συσκευές της Samsung και τιμήθηκε στην αντίστοιχη κατηγορία. Η εφαρμογή τροφοδοτείται από το πρωτοποριακό Food AI της Samsung και μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με το Samsung SmartThings Cooking και τα ψυγεία Samsung Family Hub+. Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις συνταγών, με βάση τους διατροφικούς στόχους και τα επίπεδα δραστηριότητας του χρήστη και πρόσβαση σε διάφορες κοινότητες μαγειρικής, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται συνταγές και συμβουλές.

Τεύχος 395

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ